Hur väljer jag det bästa Flight Attendant skolan?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa flygvärdinna skolan: antagningen krav, instruktörer, simulering utrustning och rykte eller rangordning. En flygvärdinna har en kombination av värd-och säkerhetsansvar. På flygplanet, ger flygvärdinna assistans till passagerare, serverar måltider och snacks, och ger ledning i en nödsituation. Människor som rapporterar den största tillfredsställelse som flygvärdinna är naturligt utåtriktad, tycker om att resa, har en stark service läggning och har en hel del sunt förnuft.

flygvärdinna utbildning ordnas normalt efter ett erbjudande om anställning godtas från ett visst flygbolag. Även om det finns flera skolor som erbjuder flygbolagen utbildningsprogram, vara medveten om att nästan alla flygbolag kräver att alla flygvärdinnor för att slutföra sina interna utbildningsprogram. Någon tidigare utbildning från ett icke anslutna flygvärdinna skolan förbättrar inte dina chanser att kvalificera sig för en position som en flygvärdinna med flygbolagen.

För att uppfylla kraven för införsel till flygvärdinna skolan, måste du uppfylla anställning kriterierna. Kraven innefattar förmågan att hantera och lösa konflikter, minst två års erfarenhet i kontakterna med allmänheten, emotionella och mentala stabilitet, och några anteckningar i kriminalregistret. Varje flygbolag har sina egna fysiska krav för kabinpersonal som visar deras längd och vikt skall stå i proportion enligt en särskild standard.

Granska kvalifikationer för kursen instruktörer på flygvärdinna skolan. De bör vara duktiga, erfarna experter inom sina områden. Ta dig tid att se över biografier och praktik i kursen instruktörer. Flygbranschen är ganska små, och det är i ditt bästa intresse att bekanta sig med instruktörer arbetar för flygbolaget. De kanske kan ge råd och stöd som kan hjälpa dig i din karriär.

Som en flygvärdinna, det finns särskilda säkerhetsförfaranden som måste slutföras. Flygplan simulering utrustning gör att studenter kan utöva sitt svar på krisen under en rad olika scenarier. Denna praxis är ovärderligt i snabbare responstid och se till flygvärdinna kan svara i en nödsituation. All personal som deltar i ett brådskande förfarande måste vara över-tränad, så att deras svar är nästan automatiskt.

rykte på skolan är mycket viktigt när de blir de en flygvärdinna. Flera framstående tidskrifter publicerar den ranking av flygbolagen varje år. Marks ges med ledning av kvaliteten på tjänsterna, säkerhet utbildning och stödtjänster tillgänglig för personalen. Översyn av dessa detaljer så att du känner till alla de starka och svaga sidor flygvärdinna skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.