Hur väljer jag det bästa Center Aviation Training?

Välja det bästa centrum luftfart utbildning beror till stor del på vad eleven vill uppnå, hur långt de är villiga att resa, och hur mycket tid de vill tillbringa i skolan. Det finns mer än 300 institutioner i USA som erbjuder någon form av formell luftfart utbildningsprogram. En del av detta är direkt relaterade till flygning. Andra delar har att göra med flyget förvaltning, samt flygbolag eller flygplatser.

Det viktigaste att göra, innan du väljer en skola, är att avgöra vilken typ av examen eller intyg önskas. Ett luftfartsavtal utbildningscenter kan erbjuda en kandidatexamen inom flyget, eller den kan erbjuda andra typer av program och certifikat. I vissa fall är ett betyg certifikat allt som behövs för att bli en professionell pilot. Men ju högre grad, desto mer trovärdighet som kommer att erbjudas. För dem som bara strävar efter att bli rekreation piloter, ett mer flexibelt och ekonomiskt alternativ kan vara att helt enkelt hyra en privat instruktör, eller gå med i en flygklubb.

Förutom att bli pilot, ett flyg utbildningscentrum kan erbjuda många andra typer av utbildningar. Populära program omfattar: flygplan mekaniker, luftfartens elektronik, flyg avsändare, och olika typer av andra administrativa program. Nästan alla flyg utbildningscentrum erbjuder en balans av både klassrumsundervisning och praktisk erfarenhet. Det är alltid rekommenderat att turnera varje centrum luftfart utbildning innan de anmäler, så att det är känt exakt vad som erbjuds i form av praktiska erfarenheter.

En annan sak att göra när man tittar på ett flyg utbildningscentrum är att kolla med andra som har deltagit i programmet. För dem som vet att andra i branschen, kommer detta att vara en lätt sak att göra. För dem som inte ber en rådgivare skola vägledning, om det fortfarande i gymnasiet, om de vet hur referenser kan erhållas. Åtminstone bör skolan kunna erbjuda nuvarande och tidigare elever som kan berätta om sina erfarenheter vid en viss institution.

Dessutom

är det viktigt att fråga om praktikplats möjligheter. Om luftfarten utbildningscentrum har goda kontakter med det omgivande samhället, kommer med tillräckligt praktikplatser sannolikt inte kommer att vara ett problem. Lokala flygplatser, flygbolag och andra stödja företag kommer sannolikt välkomnar möjligheten för ytterligare hjälp varje termin. Om en skola inte rimligen kan säga vad praktikplatser kommer att finnas tillgängliga, som kan tyda på sitt rykte i det omgivande området.

För dem som är redo att ta examen från ett flyg träningscenter, arbetsförmedling tjänster blir allt viktigare. Dessa tjänster ofta tillhandahålls som en service till examen innan examen, och under en viss tid efter examen. Dessa tjänster kommer sannolikt att tillhandahållas utan avgift eller till en nominell avgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.