Hur väljer jag den bästa träningen Bounty Hunter?

popularitet A E dokusåpor visa "Dog Bounty Hunter," huvudrollerna Duane Chapman och hans familj, har bidragit till att öka intresset för yrken borgen verkställighet. Den Chapmans fullfölja ville flykt främst i den amerikanska delstaterna Hawaii och Colorado. Globalt är bounty jakt tillåten endast i USA och Filippinerna. Om du är intresserad av en borgen verkställighet karriär och söker efter prisjägaren utbildning, bör du vara medveten om att inte alla amerikanska delstater tillåter bounty jakten.

Även bounty jakten är lagligt i hela majoriteten av USA, vissa områden har restriktioner. Dessa begränsningar kan säkerligen begränsa bounty alternativ jakt utbildning. Till exempel att en prisjägare i Texas, måste du först bli antingen ett tillstånd privatdetektiv, beställd säkerhetsvakt eller en fred officer. Louisiana jägare måste alltid bära kläder som tydligt visar sitt yrke. Prisjägaren utbildning av alla slag finns att tillgå i Illinois, Wisconsin och Oregon, eftersom yrket är olagligt i dessa länder.

Aspiring Florida borgen ombud måste ha tillstånd endast genom Florida Department of Financial Services, presidiet av ombud och byråns Licensing. Inte bara det, är termen prisjägaren inte lagligen används i Florida, den tillåtna villkor är: borgen agent och begränsad borgen agent . North Carolina och South Carolina använder också ett statligt licensierade borgen agent system.

Om du vill prisjägare i en stat där yrket är lagligt, finns det två grundläggande alternativ att överväga. Det första är att få en formell högskola eller universitetsutbildning för att förtjäna en examen i straffrätt eller brottsbekämpning. Detta alternativ fungerar ofta bra för människor vill och kan investera i högre utbildning. Det andra alternativet är att fylla i ett intyg program från en prisjägare utbildning skola som uppfyller kraven i din stat.

Till exempel ger den amerikanska Institute of Bail och Bail verkställighet utbildning certifiering i bounty jakten. Institutet grundades 1998 av poliser Standard och utbildningsnämnd i Colorado. Institutet erbjuder ett val av nybörjar utbildning prisjägaren program som är genomförda är hemma studien. Detta gör att blivande jägare att fortsätta att arbeta eller hantera andra uppgifter under utbildningen. Efter ett tillfredsställande sätt slutföra utbildningen och som går en skriftlig tentamen, praktikanter tjäna nybörjarpris bounty papper jägare certifiering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.