Hur väljer jag den bästa medicinska Coder Training?

Medicinsk kodare spela en viktig roll i hälsovårdsbranschen. Jobbet av en medicinsk kodare innebär att bibehålla och kodning patientjournaler som måste göras med hjälp av särskilda dataprogram. Grund av komplexiteten av medicinsk kodning, samt strikt federal och försäkring föreskrifter, en god medicinsk kodare utbildningsprogrammet bör vara avslutad innan du försöker gå in i detta yrke.

Välja den bästa läkarutbildningen kräver vissa grundläggande kunskaper om vilka medicinska kodning innebär. När detta är förstås en blivande student bör leta efter ett program som kommer att ge kurser som omfattar de väsentliga kunskap för detta, samt förbereder studenten för alla examina som leder till certifiering som en medicinsk programmerare. Eftersom certifiering kommer sannolikt att leda till högre lön är det fördelaktigt att välja en medicinsk kodare utbildning som täcker alla aspekter av certifieringsexamen.

Medicinsk coder utbildningsprogram varierar, och eleverna ska välja det alternativ som fungerar bäst för deras karriärmål. Programmen i allmänhet senaste ett till två år, och resultatet vanligen i ett intyg eller en associerad examen. För att upprätthålla certifieringen, måste en kodare komplett vidareutbildning kurser på årsbasis. Det finns också program tillgängliga för medicinsk kodare som för närvarande arbetar på fältet utan certifikat.

Utbildning i USA sker på yrkesskolor, är vissa universitet, online-program, och traditionella klasser korrespondens i vilka böcker skickas till en student och utfört arbete individuellt. Ett certifikat i medicinsk kodning, eller en medarbetare erbjuds på vissa institutioner. Ofta medicinsk kodning och fakturering kombineras, som förbereder den studerande ännu mer och gör en person mer önskad jobb kandidat.

distansundervisning rådet i USA ackrediterar distansundervisning program. Detta är en bra utgångspunkt för att söka efter en ackrediterad medicinsk programmerare utbildningsprogram. American Academy of Professional kodare (AAPA) är en stor organisation som erbjuder utbildning och fortbildning för medicinska kodare.

Medicinsk coder utbildning innebär studier av anatomi, sjukdomar, och farmakologi. Dator-och kommunikationsteknik är också mycket viktig på detta område och bör omfattas under arbetet. Det är bra att ha kunskaper i biologi samt sjukvård förfaranden, eftersom detta kan bidra till en student framsteg på området någon gång. Kurser som omfattar dessa ämnen erbjuds ofta som fortbildning kurser.

I Nya Zeeland kurser täcker liknande material, och eleverna förväntas att sitta för en grundlig undersökning. Certifiering är skyldig att arbeta som en medicinsk programmerare. Detta är också fallet i Australien där blivande kodare kan kontrollera med hälsoinformation Management Association of Australia Ltd

Medical kodare har förmåga att arbeta på olika platser, såsom sjukhus, vårdcentraler, läkare kontor, privata företag, och ibland de kan arbeta hemifrån. Den andel av kodare som faktiskt arbetar hemifrån är mycket låg eftersom det är svårt att få kunder och få tillräckligt med erfarenhet för att göra detta möjligt, och sedan lönsam. Var försiktig med alla program om att du kommer att kunna jobba hemifrån, eftersom detta inte är normen bland medicinska kodare. Medicinsk kodning erbjuder anständig lön, anställningstrygghet stabilitet och möjlighet till avancemang inom området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.