Hur väljer jag de bästa italienska Matlagning skolan?

Om visioner lasagne droppande med sås, ånga går förlorade på minestrone eller grädde sprängning av cannoli orsaka stora förtjusning, kan det vara dags att söka efter en italiensk matlagning skola. Kulturen i italienska köket är ett av de mest tillgängliga, flexibla och vänliga, och kan lätt kontaktad av ännu en nybörjare kock. Gå på en italiensk matlagning skola kan vara ett underbart sätt att förbättra kunskaper om matlagning och även börja en karriär i den läckra och hjärtlig värld av italiensk mat.

Att välja en italiensk matlagning skola kommer ofta att vara baserad på en tillgänglig, och budget över alla andra faktorer. För dem med visst intresse kan det vara klokt att ta ett fåtal grundläggande kurser på ett community center eller lokal högskola innan de inleder ett professionellt motiverad kurs. De flesta community college som har en kulinarisk program kommer att innehålla någon form av italiensk klass, om det finns inte tillgängliga, kolla med lokala butiker matlagning leverans, så många erbjuda en dag eller återkommande klasser.

Det kan vara svårt att hitta en kulinarisk institut som specialiserat sig på italiensk mat bara, så var beredd att ta klasser i en mängd olika regionala köket och stilar. Detta kan vara mycket gynnsam för en karriär som en italiensk kock, italiensk mat är ingenting om inte öppen för förändring, och ju mer en kock utsätts för många typer av livsmedel och ingredienser, ju mer han eller hon kan experimentera med nya vändningar. Försök att få information på fakulteten för framtida matlagning skolor. Om en viss lärare har en stark bakgrund inom italienska köket, ta så många lektioner med honom eller henne som möjligt, och inte rädd för kocken med frågor om en gemensam kärlek till italiensk mat.

Att välja en italiensk matlagning skolan med en yrkesutbildning blir troligen ganska dyr, men det finns ofta bidrag, lån, och andra former av undervisning tillgängliga stödet. Fråga med skolans ekonomiska stödprogram om möjliga arbete och studier eller assistent positioner, liksom någon regering eller kapitalförsäkring stöd som kan finnas tillgängliga. Om undervisning är orimlig, anser får erfarenhet genom att ta ett jobb på en italiensk restaurang för att spara pengar till en italiensk matlagning skola. Många experter är överens om att utbildning av att arbeta i en restaurang är ovärderlig, eftersom det inte finns någon ersättning för praktisk erfarenhet.

Om budgeten är av mindre betydelse, överväga att låta Valet att flytta till italiensk matlagning skolan för att inspirera till ett liv förändras. Många tyder på att det enda ställe att verkligen lära sig italiensk matlagning är Italien, och landet är verkligen fylld med kulinariska skolor. Om alternativet är tillgänglig, starkt överväga att vissa italienska skolor samt alla i närheten. Att lära sig att laga pasta primavera omgiven av spiror Rom eller de gröna kullarna i Toscana kan mycket väl vara en dröm som kan förverkligas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.