Hur väljer jag de bästa franska Cooking School?

Matlagning köken i världen är både en underbar hobby och en givande karriär, och går till franska matlagning skolan är ett bra sätt att lära sig om detta internationellt erkända typ av livsmedel. Den typ av skola som du väljer är direkt relaterad till din användning av dessa kunskaper. En professionell fransk matlagning skolan är betydligt dyrare, har högre standard, och kräver mer tid och engagemang som en som erbjuder klasser för hem underhållande. Förutom nivån för program som erbjuds på skolan finns det tre andra punkter att tänka på: antagning kvalifikationer, rykte och service till studenterna.

För att uppfylla kraven för införsel till de bästa professionella franska matlagning skolan, måste du ha arbetat minst sex månader i en restaurang. Många sökande redan har en kulinarisk konst program från en erkänd skola, och funderar på att uppgradera sin kompetens. Den kulinariska konsten Programmet är vanligtvis ett år lång och ger den utbildning som krävs för att förbereda ett brett utbud av rätter. Den bästa franska matlagning skola i världen är den berömda Le Cordon Bleu ®, som erbjuder professionell nivå franska matlagningskurser i Frankrike och satellit platser runt om i världen.

I USA är franska matlagning skolan erbjuds som en forskarutbildning genom större högskolor eller kulinariska skolor. Den bästa skolan i USA är Culinary Institute of America ® (CIA ®), och erbjuder en fransk matlagning skolan som ett intyg program. Utöver de matlagningskurser, det finns en externship program, där elever arbetar i storkök och restauranger, under ledning av en mästerkock.

rykte på skolan är mycket viktigt, eftersom du lär dig dess tekniker och metoder. Förhoppningen är att ni kommer att anställa dessa kunskaper i din position som kock. Många skolor har en kärna av lärare, och en rad uppmärksammade gäst instruktörer, som erbjuder korta kurser eller seminarier. Som regel matlagning skolor vakta deras rykte och gör allt för att säkerställa att utexaminerade har de kunskaper som krävs för att vara direkt anställningsbara i ett kommersiellt kök.

Student tjänster är en aspekt av fransk matlagning skolor som ofta ignoreras. Men tillgängliga tjänster och som har en enorm inverkan på din framgång i skolan. Dessa program är utformade att hjälpa studenter med finansiella frågor, hantering av arbetsbelastningen, studiefärdigheter, boende och mycket mer. Förutom själva stödtjänster, klubbar, friidrott, och andra sociala programmen vanligtvis levereras genom studentservice. Ta en titt på vad som finns när du gör ditt val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.