Hur kommer jag igång i online adjungerad undervisning?

I en värld av högre utbildning, det finns ett växande behov för online komplement undervisning av kvalificerade experter inom en rad aktuella områden. Med så många fler studenter med klasser från bekvämligheten i sitt eget hem, tack vare tillgången till Internet, är adjungerad lärare som behövs i många online universitet och högskolor. Komma igång i online adjungerad lärare är faktiskt väldigt enkelt.

De flesta högskolor och universitet erbjuder nu någon form av online grad program och är i behov av skickliga yrkesmän tillhandahålla webbaserade adjungerad pedagogiskt stöd. Komma igång med online komplement undervisning i allmänhet kräver en bakgrund i utbildning, en förtrogenhet med webbaserat klassrum miljöer och förmågan att använda fjärrkontrollen inlärningsmetoder. Dessutom kräver online komplement undervisning stark interpersonell och tid ledningskompetens.

Om du har lust att ge upp aktuell lektioner i form av online adjungerad lärare kan du hitta i regel en uppsjö av möjligheter i viktiga pedagogiska nätverk på betyg i skolan ända till forskarskolan nivåer. Med ett fast åtagande om att akademisk kompetens kombinerat med allmän erfarenhet av undervisning kan leda till en online adjungerad lärarkarriär.

Förutom traditionella klassrummet inlärningsmetoder, tar dagens utbildning plats på många olika sätt, inbegripet Internet lärande, levande klassrumsundervisning i form av videosekvenser och självstudier program för distansutbildning. Elever i alla åldrar uppmuntras att interagera med virtuella instruktörer och kollegor inom online klassrummet portalen. Adjungerad lärare ge vägledning och stöd för att hjälpa elever att nå en djupare förståelse för ämnet på ungefär samma sätt som traditionella campus instruktörer gör.

I många fall adjungerade lärare undervisar ett urval av online klasser för en eller flera högskolor eller universitet distansundervisning program. Vissa online komplement och lektorer upprätthålla en heltidsanställd lokal lärarjobb, samtidigt som de online instruktioner för virtuella program. Ofta är online adjungerad undervisning som erfarna professorer eller branschexperter fjärranslutning från någonstans i världen tillsammans med andra komplement instruktörer.

Med många fler arbetar vuxna beslut att gå tillbaka till college för om det gäller första eller andra högskoleexamen, fortsätter efterfrågan på online-komplement undervisning att växa. Många högskolor och universitet försöker möta kraven på vuxenstuderande genom ett flexibelt online klasser som leds av kunniga instruktörer dygnet runt. Den som överväger en lärarkarriär kan besluta att ansluta en online adjungerad professor för att få mer erfarenhet innan undervisning i huset på en lokal högskola eller ett universitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.