Hur kan jag lära dig att bli ett hem inspektör?

Hem inspektörerna har en mycket viktig position i fastighetsbranschen, vilket innebär att utbildningen måste vara heltäckande och effektivt. På många områden, måste ett hem inspektörens rapport lämnas in före en bank kommer att godkänna ett bolån. På grund av stort ansvar som vilar på axlarna av hem inspektörer många stater och nationer nu reglera utbildning och licensiering av dessa medel. En person som vill lära sig att bli ett hem inspektör bör först lära sig om licenskrav i hans eller hennes område, och sedan leta efter en utbildning som är godkänd och väl respekterad av företag och privatpersoner.

I USA, som American Society of Home Inspektörerna (Ashi), såväl som den internationella sammanslutningen av certifierade Hem Inspektörer standarder för hem inspektör utbildning. Ashi förväntar sökande att komplettera utbildning och fältarbete, plus de kräver erfarenhet av affärsutveckling. Det finns i huvudsak förutsättningar till programmet. De föredrar sökande som har en formell utbildning i sådana bakgrunder som arkitekturer eller byggledning. Engineering är en annan grad som fungerar mycket bra för en person som vill bli ett hem inspektör.

Det finns många hem inspektör utbildningsprogram tillgängliga för studenterna och en hel del av dessa kan slutföras utan att lämna hemmet. Online och kurser korrespondens är ett populärt val för många människor, även om ett fysiskt klassrum inställning är sannolikt bäst för dem som behöver mer vägledning. Kostnader för utbildning är vanligtvis låg och inte kräver finansiering eller lån för att täcka undervisning.

Träning inom andra kompetensområden är mycket hjälpsam, och ibland krävs, beroende på läge. Sådana kunskapsområden ingår att skriva rapporter, konstruktion kunskap eller erfarenhet, samt en förståelse för hur man driver ett företag. Som ett hem inspektör måste du kunna skriva bra eftersom mycket detaljerade rapporter måste lämnas in. Dessa rapporter kan förebygga olyckor, skador, även dödsfall, därför att kunna kommunicera och skriva väl är ett absolut måste. En bakgrund eller åtminstone erfarenhet av att skriva är mycket användbar.

En solid förståelse av renovering konstruktion är mycket viktig. Homes tenderar att gå igenom ändringar och reparationer under åren, och hem inspektörerna måste kunna känna igen dessa förändringar och hur de påverkar hem. Eftersom många hem inspektörer driva eget företag är det viktigt att näringslivet minded, men samtidigt behålla kunden först, eftersom det är deras investeringar och säkerhet hemmet inspektören är ansvarig för.

Alla dessa är inte krävs, men användbar för ett hem inspektör att känna till och bekväma med före träning för att bli ett hem inspektör. Att bli ett förarbevis eller intyg hem inspektör är mycket svårt, och ibland inte möjligt, om de aspekter som inte blir förstådd.

I Kanada, en person som vill bli ett hem Inspektören skall kontrollera med den affärspraxis och Consumer Protection Authority (BPCPA), som är tillsynsmyndigheten för licensierade program hem inspektion i British Columbia. Nationella program för certifiering av kanadensiska hem och sin egendom Inspektörerna är en annan myndighet för tillståndsgivning med som kanadensiska sökande kan få tillstånd. Andra organisationer i Kanada omfattar Canadian Association of Home och egendom yrkesinspektörskommitté (CAHPI) och National Association of Home Inspektörerna (NAHI).

Sökande i Storbritannien måste kontrollera med Building Research Establishment (BRE) för att få veta mer om utbildning och certifiering för att bli ett hem inspektör. Tillstånd krävs i U. K. , och inspektörer hem regleras för att säkerställa att kvaliteten och den höga standarden på denna industri är uppfyllda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.