Hur förbereder jag mig för en kemiingenjör karriär?

En kemiingenjör bedriver tillämpad forskning med hjälp av sina omfattande kunskaper i kemi för att skapa nya produkter och mediciner eller förbättra tillverkningsprocesser. Kemiteknik är ett spännande, snabbt växande område som lockar många arbetssökande. En individ som vill få en kemiingenjör karriär kan förbereda sig genom att ta avancerade vetenskap och matematik klasser college, bedriver en kandidatexamen, magisterexamen eller doktorsexamen i ämnet, och hålla praktikplats eller assistent positioner. En väl förberedd person kan hitta en givande karriär kemiingenjör i ett bioteknik företag, läkemedelsbolag, industriell tillverkning växt, livsmedelsvetenskap institution eller ett antal andra inställningar.

För att få en kemiingenjör karriär, en individ måste i regel ha minst en kandidatexamen från en ackrediterad institution. Grundutbildningsprogram i kemiteknik medföra detaljerad föreläsning och laborationer. En student tar i regel flera kurser i biologi, kemi, och andra biologiska vetenskaper, liksom matte, fysik och statistik. Många hoppfulla kemiingenjörer engagera sig i projekt universitetsforskningen som praktikanter eller assistenter lära sig mer om området och få viktiga erfarenheter.

Vid färdigställandet av kandidatexamen studier, många individer in i arbetskraften som industrikemikalie ingenjörer. De som vill bedriva avancerad forskning eller undervisa dock registrera allmänhet i master-eller doktorandprogram. Avancerad utbildningsprogram medföra omfattande laborationer, där eleverna lär sig om olika typer av utrustning för provning, planering och byggande av experiment och skriva forskningsrapporter. En individ ofta arbetar med en grupp andra studenter att genomföra viktiga studier, förbättra sitt CV för att hitta en kemiingenjör karriär.

En examen från en master-eller doktorandprogram presenteras ofta med många kemiingenjör karriärmöjligheter. En individ kan välja att arbeta vid en forskningsinstitution som fokuserar läkemedel, bioteknik, eller jord studier. Erfarna ingenjörer övervaka allmänhet en ny arbetstagare för att hjälpa honom eller henne förbereda sig för en självständig karriär, förklarar företagets policy och hur man kan använda avancerade utrustning. När en ingenjör har fått tillräcklig erfarenhet, han eller hon kan börja utforma ny oberoende forskningsprojekt.

Som vetenskap och teknik utvecklas, inom kemiteknik växer snabbt, vilket skapar många arbetstillfällen för kvalificerade personer. Personer med de bästa chanserna till att hitta tekniska yrken är de med omfattande college erfarenheter inom forskning, beprövad kunskap med datorer och laboratorietest utrustning och kreativa idéer för potentiella projekt. Män och kvinnor som etablerar sig i området i allmänhet tilldelas många möjligheter till avancemang leda befattningar inom industri och forskningsinstitutioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.