Hur får jag en examen i Hospitality Management?

en examen i Hospitality Management öppnar upp hundratals potentiella karriären för en student. Det finns gästfrihet karriärer i mat service, hotellet, catering och turism. Under sin tid arbetar på ett hospitality management grad får elever en chans att lära sig mer om dessa och andra yrken inom gästfrihet området.

Det första som en blivande student bör göra är att bestämma vilken typ av examen han eller hon vill. Det finns intresseföretagets och kandidatexamen i Hospitality Management samt forskarutbildning för studenter som vill en högre grad efter att ha avslutat en kandidatexamen program. När du letar efter högskolor, kostnad, plats, och kvaliteten på programmet bör alla övervägas. Idealet är att kollegiet erbjuder många valbara kurser, en hög arbetsförmedling nivån, och en externship program.

När antalet möjliga högskolor har begränsats till de bästa tre eller fyra, nästa steg är att börja fylla i ansökningar och ekonomiska formulär som stöd. Många högskolor kräva en ansökningsavgift, som senare används som kvittas mot kostnaden för undervisning. Det är viktigt att uppmärksamma eventuella tidsfrister som högskolor och finansiella organisationer stöd kan ha för att skicka in ansökningar.

Efter att ha antagits till en hospitality management examen kommer studenterna att kunna ta kurser på en rad gästfrihet ämnen. Det kommer att finnas kurser om matservering, hotell ledning och strategi, marknadsföring och affärsmannaskap. Om eleverna vet vilket område av gästfrihet handeln är de mest intresserade av, kommer de att kunna ta extra kurser på det området. För studenter som ännu inte gjort upp deras sinne, med ett brett utbud av kurser kan bidra till att ge dem en bättre uppfattning om vad deras alternativ.

Bra hospitality management utbildningsprogram har ett externship möjlighet inbyggd i examensfordringarna. En externship är i princip samma sak som en praktik, det ger eleverna en möjlighet att arbeta i själva området som de hoppas få en karriär i. Externships är oftast obetalda lägen, men den studerande kommer att få college kredit för sitt arbete. Detta är en fantastisk chans för studenter att få en glimt av vad den dagliga uppgifter en Hospitality Management professionell är.

Efter att ha slutfört de nödvändiga kurser och externship kommer studenterna att kunna uppgradera från Hospitality Management programmet. Många högskolor har en tjänst för arbetsförmedling som kan hjälpa eleven att hitta ett arbete, eller den studerande kan ansöka om ståndpunkter om sin egen. Det finns alltid öppningar för alla aspekter av den gästfrihet fältet, från matservering till turism eller arbetar på ett kryssningsfartyg. Även om utgångsläget lön är låg, finns det en enorm potential för avancemang med tillräckligt hårda arbete och engagemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.