Hur får jag Medical Billing och kodifiering Training?

Det finns ingen definierad väg för den som vill ha medicinsk fakturering och kodning utbildning. Det kan visserligen sägas att det finns många skolor inklusive community college eller handels-och yrkesutbildning som ger intyg program i båda dessa frågor, ofta i ett enda overhead program. Inte alla bedriver formell utbildning genom ett av dessa program, men det kan vara att människors fördel att göra det. Det finns yrkesbevis som kan tjänas i fakturering och kodning, som kan vara till nytta för dem som just har börjat i antingen yrke.

Det andra alternativet för människor som vill göra karriär i kod eller fakturering är att träna på jobbet. Detta kan vara svårare av de två vägar, eftersom det förutsätter hem studien av koder från ICD-9 och ICD-10. Detta är International Classification of Diseases, och 10 kommer debut 2013. Dessa utbildning som kodare behöver veta detta framsidan till baksidan, och bra billers bör ha extremt förtrogenhet med det också, eftersom de skapar räkningar till försäkringsbolag och patienter som bygger på koder den innehåller och måste kunna upptäcka fel. Billers kan också behöva vara medvetna om avgift scheman för olika försäkringsbolag de räkningar och lära sig att lagförslaget flera försäkringsbolag kan vara en knepig uppgift. Inte alla läkare: s kontor är villiga att ta på en person att ta emot fakturering och kodning utbildning, även om vissa läkare eller vårdinrättningar kan tänka sig erbjuda en obetald praktik.

Oftast är det lättare att få medicinsk fakturering och kodning utbildning genom att delta i ett professionellt program, och som nämnts finns många typer att närvara. Eleverna ska se ut till skolor som är godkända, och de kanske vill tala med några av fakturering och kodning förmedlingar, i likhet med American Academy of Professional kodare (AAPC) eller läkarförbundet av Billers se om ett utbildningsprogram undersökts kommer att träffas standarder som krävs för att ta examen, och många av dessa branschorganisationer erbjuder sina egna medicinska fakturering och kodning kurser också, men inte nödvändigtvis människor tar kurserna först.

Undersöka branschorganisationer kan bli lite förvirrande eftersom det finns flera av dem. De kan alla administrera tentor, och en tentamen är inte nödvändigtvis bättre än en annan. De flesta organisationer är godkända av andra i området, och vanligtvis medlemskap eller förmåga att klara tentor i ett räcker för att starta upp en karriär.

Bortsett från att förstå koden och fakturering förfarande, medicinsk fakturering och kodning utbildning av andra typer kan behövas. Detta inkluderar utbildning i programvara, speciellt något som gäller dessa två områden. De anställda i denna industri är också bäst av om de förstår kontorsprodukter, och ha stark skriftlig och muntlig kommunikation. Medicinsk kunskap är användbar också, särskilt för kodare som kan ha att göra massor av undersökningen innan du skapar diagnostiska koder. Klasser i affärsengelska, kunde tal och medicinska termer är därför viktigt.

Medicinsk fakturering och kodning utbildning är inte alls svårt att hitta, men varje program kan variera. Det finns många på campus och skolor på nätet som kan hjälpa fullfölja denna utbildning. Vissa svär av i tjänst utbildning när de kan få det eftersom det omedelbart visar exakt vilken typ av en karriär en person i någon av dessa områden kan förvänta sig. Detta är dock inte alltid möjligt, och mer formell utbildning miljöer kan förbereda människor att arbeta inom dessa yrken ganska bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.