Hur får jag Environmental Management Training?

Miljöledning utbildning finns på en mängd olika nivåer, från intyg program till magisterexamen. Universitet, community college, industri-och alla erbjuder dessa utbildningar. Miljöledningssystem är studiet av teknik och metoder för att förvalta naturresurserna på ett så hållbart sätt som möjligt.

På universitetsnivå är miljöledning tillgänglig som ett mindre område studie inom en grad på miljö-och geografi , internationella studier, eller förvaltning. De kurser som normalt ingår är miljöbedömning standarder, rapportering praxis och fältundersökningar. Denna sub-specialitet kan följas upp på en magisterexamen nivå, med forskning om särskilda branscher eller tekniker förvaltning.

Antagning till en miljö-examen bygger på en kombination av high school märken, rekommendationsbrev, och miljörelaterade verksamhet. Dessa program har ökat i popularitet under de senaste fem till tio år och ett högt betyg nu krävs för att få tillträde. High school naturligtvis krav omfattar biologi, kemi, fysik och miljöstudier. Ytterligare aktiviteter som illustrerar ett personligt engagemang för miljörörelsen att ge karaktär inblick i antagningen granskningskommittén.

Ett intyg programmet genom ett miljöledningssystem företag eller förening är ett annat alternativ. Dessa föreningar är specialiserade på att tillhandahålla miljöstyrning utbildning för yrkesverksamma arbetar inom industrin eller regeringen. Kurserna erbjuds på deltid genom en kombination av online och traditionella seminarier klassrummet. Den genomsnittliga intyg tar ett till två år att slutföra.

Online skolorna är en stor resurs för miljöledning utbildning. Kurserna som finns är branschspecifika miljö riskbedömningar och analyser, projektledning, dokumentation process, inlämnande av forskningsrapporter och miljöbedömningen processen. Många människor som har en stor kunskap inom en specifik bransch ta dessa kurser för att utöka deras roll och införliva ökade statliga regleringar i aktuella affärsmetoder.

Det är viktigt att bekräfta att all miljöledningssystem kurser erbjuds genom en ackrediterad skola. Endast godkända kurser kan användas mot yrkesmässig certifiering, eftergymnasial utbildning program och branschorganisation fortbildningskraven. En ackrediterad skola har granskats av en tredje part och uppfyller en minimistandard för utbildning, administrativa och politiska ledning.

Miljöledning kurser och konferenser finns tillgängliga flera gånger per år och är vanligtvis värd av miljögrupper eller grupper. Denna typ av träning kan vara mycket specifika, riktade till ett lokalt eller industrin. Ämnena är ofta baserad på specifika behov, förslag eller ny lagstiftning. För att delta i denna process, bli medlem i den lokala miljö-byrå eller förening.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.