Hur blir jag ett diagnostiskt molekylär Scientist?

Det finns tre element, som krävs för att bli en diagnostisk molekylär vetenskapsman: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet och kompetens laboratorium. Ett diagnostiskt molekylära forskare ansvarar för att slutföra komplexa analyser. De är skyldiga att använda en kombination av manuella tekniker och specialutrustning för att identifiera och diagnostisera förändringar på molekylär nivå. Den stora majoriteten av deras tid är inriktad på genetisk testning, letar efter ledtrådar bakom sjukdomsutvecklingen, motstånd och behandling.

Människor som vill bli en diagnostisk molekylär vetenskapsman är vanligtvis detalj-orienterad, tycker om att arbeta självständigt, ha en hög grad av mental fokus, och är mycket exakt. Volymen av kunskap som behövs för att lyckas i detta yrke är ganska betydande och kräver en hög grad av engagemang och studier. Det mest tilltalande med att vara denna typ av forskare är möjligheten att titta på orsaken till sjukdomar och eventuellt fastställa hur sjukdomen utvecklas. Möjliga former för att utrota en sjukdom baseras på information på molekylär nivå.

Det första kravet för att bli en diagnostisk molekylär forskare är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Detta är vanligtvis en universitetsexamen i biokemi eller kemi, som är tillgänglig genom fakulteten Arts Sciences i en lång rad universitet. Karriärmöjligheter inom detta område kan uppnås antingen genom ytterligare utbildning eller en gedigen arbetslivserfarenhet historia. De allra flesta forskare har en master-eller doktorsexamen i molekylär kemi.

Relaterade arbetslivserfarenhet inkluderar erfarenhet som en arbetsförmedling program eller praktik under dina studier. Det är ytterst sällsynt att någon utan en formell eftergymnasial utbildning i "molekylär kemi att få en position i branschen. Relaterade arbeten omfattar forskning assistent, biokemiska laboratorium assistent, eller kemiska analysen.

Laboratory färdigheter är avgörande för alla som vill bli en diagnostisk molekylär vetenskapsman. Det stora flertalet av dagen tillbringas i ett laboratorium, testa, dokumentera egenskaper för att identifiera strukturer på molekylär nivå, och utföra experiment. Dessa färdigheter lär under eftergymnasial utbildning på forskarnivå. Riktighet, precision, och fokus är alla mycket viktiga i denna karriär.

avancemang möjligheter för en diagnostisk molekylär vetenskapsman bygger på de färdigheter som och kunskaper. Erbjudanden Normalt krävs ytterligare utbildning, vilket vanligen är inom ett specifikt område studier i molekylär kemi. Forskning och positioner undervisning är också knutna till akademiska meriter, och kandidater som är intresserade av denna typ av karriär bör aktivt denna utbildningsnivå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.