Hur blir jag en personlig shopping assistent?

Det finns många sätt att bli en personlig shopping assistent, och nästan ingen av dem har något att göra med formell utbildning. Mest personliga shopping assistenter har haft en stor mängd praktisk erfarenhet inom modebranschen. I själva verket är denna typ av arbete erfarenhet nästan alltid nog att få en position som en shopping assistent.

De som strävar efter att bli en personlig shopping assistent bör skaffa en mode-relaterade jobb så snart som möjligt. Börjar arbeta inom detta område vid tidig ålder är ett idealiskt sätt att få en personal shopper ställning. Dessutom har många olika stora varuhus hyra detaljhandeln människor, och främja dessa människor att personal shopper positioner inom några månader.

Det viktigaste attribut som en shopping assistent måste ha omfatta ett lämplighetsprov för mode, utmärkt kommunikationsförmåga och en oklanderlig öga för detaljer. Även till synes enkla, dessa egenskaper är svåra att lära sig. Således flesta som blivit en personlig shopping assistent tenderar att ha en medfödd talang för stil och mode.

Även om ingen formell utbildning krävs för att bli en personlig shopping assistent, det finns några intyg program och kurser som kan hjälpa en personlig assistent kandidat få ett försprång framför andra. Mode-specifika kurser, såsom design, teori och historia, kan alla lägga till överklagandet av en blivande kandidat. Mode köpare är också bra kandidater till personliga ställningstaganden shopping assistent.

Att lära sig de färdigheter som krävs för att bli en personlig shopping assistent kan uppnås, men att hitta ett arbete inom detta område kan vara svårare. Personlig shoppare vanligen hyrs av yrkesmänniskor som behöver en extra hand när det gäller att samordna kläder. Däremot söker sig en potentiell kund är inte så enkelt som det kanske låter.

Ett av de bästa sätten att få nya kunder är att börja med vänner och familjemedlemmar som kan behöva mode hjälp. Erbjuder sig att klä någon som du känner kan hjälpa till att marknadsföra ditt nya affärer. Annars kanske du vill tala med butik ägare om de färdigheter som du erbjuder. Ibland kan en ägare av en särskilt lukrativ butik anlita en professionell personal shopper som hjälper viktiga kunder butik.

Personlig shoppare tenderar att arbeta självständigt, men att bli ansluten till vissa butiker kan visa sig vara mödan värt. Förutom att hjälpa kunder handla kläder, måste personlig Konsumenterna har också utmärkta kontakter inom modebranschen. När alla dessa färdigheter, attribut och kontakter maskor tillsammans, är resultatet en framgångsrik personlig shopping assistent.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.