Hur blir jag en läkarundersökning Laboratorietekniker?

För att bli en medicinsk laboratorietekniker, det finns tre steg att följa: slutföra en eftergymnasial utbildning program, skaffa arbeten i samband med erfarenhet, och få intyg från koncessionsnämnden. Även om detaljer varierar beroende på plats, de grundläggande krav överensstämmer över hela USA, Kanada och större delen av Europa. En medicinsk laboratorietekniker avslutar medicinska tester med ett brett utbud av verktyg och utrustning.

Alla uppgifter är avslutade inom medicinska laboratorier, med specialutrustning. Tekniker uppdrag innefattar att granska begäran verkställer steg som krävs och ge en skriftlig rapport om de tester resultat till den ansökande läkare. Alla medicinska laboratorier har strikta rutiner som måste följas för att säkerställa korrekta tester och skydda patientens sekretess.

Utbildningen krav på att bli en medicinsk laboratorieassistent kan uppfyllas med kurser som tillhandahålls av ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Utbildningsprogram är normalt åtta till 12 månader i längd och den obligatoriska kurser omfatta laboratorieundersökningar säkerhet, cellbiologi och kommunikation. Det finns flera utmärkta skolor som är specialiserade inom utbildning laboratorietekniker program, som erbjuder en kombination av online och klassrummet-baserade kurser.

De flesta medicinska laboratorietekniker program erbjuder kooperativ jobb praktik som en del av utbildningen. Arbetet erfarenheter är mycket värdefulla när vi letar efter en heltid efter examen. Prata med din karriär rådgivare om hjälp att få arbetslivserfarenhet. Volontärarbete i akademins laboratorier eller inom det medicinska centrum på campus är ett bra sätt att få viktig erfarenhet och bygga ett nätverk av remisser från college instruktörer.

Många stater har certifieringskrav som måste uppfyllas innan du kan bli en medicinsk laboratorietekniker. Granska kraven för din staten och se till att du har alla förutsättningar på plats i slutet av ditt träningsprogram. I vissa stater kan arbetsgivare bara göra sysselsättning erbjudanden certifierad personal.

När du har blivit en medicinsk laboratorietekniker, det finns potentiella arbetstillfällen inom sjukhus, laboratorier, anläggningar för forskning och medicinska företag testning. De flesta tekniker arbetar skift, som medicinska laboratorietester är vanligtvis avslutad inom en 24-timmars tid. Noggrannhet, precision och mental fokus är mycket viktigt eftersom felaktiga rapporter kan leda till onödig behandling och ångest för patienten.

Ökningen av arbetstillfällen i området väntas vara fortsatt stabil. Även om antalet tester och patienter kommer att öka med tiden minskar bättre teknik konsekvenserna av denna tillväxt på tekniker. Det är mycket viktigt att hålla dig ajour med de senaste testning av teknik och metoder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.