Hur blir jag en kändis personlig assistent?

En kändis personlig assistent är en person anställd av en hög profil person, såsom en idrottsman, musiker, politiker eller skådespelare, som utför de funktioner eller ärenden kändis är för upptagen för att göra. Det kan vara allt från hoppar kemtvätt att planera resplaner. För att bli en kändis personlig assistent behöver du normalt behöver vara organiserad, bekväm med ett snabbt tempo miljö och har ett flexibelt schema eftersom du får jourtid dygnet runt. Det finns inga universella pedagogiska krav, eftersom den grundar sig på en kändis personliga preferenser.

Sedan en personlig assistent ska invigt sin privata företag, kan vissa kändisar väljer att anställa personer de känner och litar på, exempelvis släktingar eller vänner barndom, men det finns saker du kan göra för att hjälpa dig att bli en kändis personlig assistent även om du inte vet några kändisar personligen. Det finns inga grader eller certifiering för att specifikt träna dig att bli en kändis personlig assistent, kan du behöva vidta grundläggande datakurser för att bygga din maskinskrivning och andra tekniska kompetens. Det kan också vara till hjälp att ta redovisning klasser för att ge dig bokföring färdigheter som förbereder dig för att hantera en kändis budget. Om möjligt, skriva in sig i planeringen eller PR-kurser vid en kändis behöver hjälp med formella funktioner.

För att få verklig assistent erfarenhet, ansöka om assistent jobb i en företagsmiljö. Att bli en administrativ assistent kan förbereda dig för verksamhet aspekterna med att vara kändis personlig assistent. Om du arbetar för ett större företag, kan du ansöka om att arbeta som ett verkställande assistent till VD för företaget. Denna position vanligtvis ger dig mer erfarenhet av att personliga egenskaper, såsom planering färdvägar, resplaner, eller möten schemaläggning. Att arbeta för en hög effekt person kan hjälpa dig att förbereda för de ibland hektiska livsstil en kändis.

När du har erfarenhet av att vara en assistent, kan du börja närma kändisar för möjliga positioner. Du kommer i allmänhet inte att kunna hitta information prata med en kändis direkt för den personliga integriteten eller av säkerhetsskäl, så kontakta någon som företräder honom eller henne, som en publicist, chef eller ombud. En kändis representation information kan oftast hittas på hans eller hennes officiella hemsidan eller så kan du kontakta en studio organisation han eller hon arbetar. Du kan fråga om kändis behöver en assistent och informera företrädare för dina kvalifikationer.

Om du inte har en specifik kändis i åtanke som du vill arbeta för, få ett jobb som skulle hjälpa dig att göra kändis-anslutningar, som arbetar som författare assistent för en TV-show eller volontärarbete för en politisk kampanj. Hålla kontakt med någon man träffar och låt dem du vet att du vill bli en kändis personlig assistent. De får möjlighet att informera dig om eventuella jobb de hör talas om.

En del städer såsom New York, Los Angeles, eller London, är mer benägna att ha ett stort antal kändisar som bor där och har vanligen organ för kändis personliga assistenter. Kontakta så många organ som möjligt och ge dem dina kvalifikationer. De kan hålla dig på filen för när en kändis begär eventuella biträden till intervju.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.