Hur blir jag en hälso-administratör?

En hälso-och sjukvården har ansvar för att det från dag till dag driva hälsorelaterade företag. Läkare använder sina kunskaper om helande konsten att ta hand om sina patienter, men det finns ett företag komponent till sjukvård också. Roll hälso-och sjukvården administratör innefattar dem båda.

Om din karriär mål är att bli en hälso-administratör kommer du behöver för att få lämplig utbildning först. För att framgångsrikt ta hand om en vårdinrättning, du måste ha en god förståelse för verksamheten, liksom de särskilda utmaningar i samband med företag inom hälso-och tjänstesektorn. För att få kvalificerade för denna typ av arbete, måste du fylla i en examen vid högskola eller universitet.

Om du vill få kvalificerade för en junior position och bli en hälso-administratör, kan du överväga att arbeta mot antingen en intresseföretagets eller en kandidatexamen. Studenter som anmäler sig till dessa program skulle ta kurser i hälsovetenskap, såsom anatomi och fysiologi, juridik, marknadsföring, ekonomistyrning, ersättningar till anställda, och kommunikation. Du kan också välja att koncentrera dina studier i ett visst område, såsom hälsovård, långsiktig vård, eller gerontologi. Slutföra detta program skulle berättiga dig att arbeta i en mindre anläggning eller i en hälso-avdelning för ett stort sjukhus, vårdhem, eller Extended Care anläggning. Några studenter från programmet hitta arbete i medicinsk praxis anställa flera läkare.

För att få den kompetens du behöver för att bli en hälso-administratör som är prefekt eller en chef för en anläggning, skulle du överväga en arbetar mot en magisterexamen program i företagsekonomi, hälso-förvaltning, offentlig förvaltning, eller hälsa. Alla dessa program skulle bidra till att förbereda dig för en karriär inom hälso managementområdet. Vissa studenter som anmäler sig till en magisterexamen program för närvarande arbetar på området och vill komma i fråga för en befordran eller är intresserade av att utöka sin kunskap om detta område.

På magisterexamen nivå, en student som vill bli en hälso-administratör skulle ta kurser i hälso-och sjukvårdspolitik, ekonomisk förvaltning, organisationspsykologi, och lyckades vård. Vissa akademiker från detta program arbetar som forskare, lärare, eller oberoende hälsovård konsulter istället för att ta positioner som hälso-och sjukvården administratörer. Flera institutioner erbjuder en online magisterexamen program. Detta alternativ ger studenterna möjlighet att studera samtidigt som du arbetar heltid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.