Hur blir jag en biträdande fastighetschef?

Nästa steg i karriären från att bygga superintendent eller anläggning servicetekniker är att bli en biträdande förvaltare. Det primära ansvaret för denna uppgift är att lösa operationella problem, ta itu med hyresgäster, hantera nödsamtal och samordna små projekt. Assistenten egendom manager för en stor anläggning rapporterar till fastighetsförvaltaren. I en organisation med flera egenskaper, kan han eller hon rapportera till en regional fastighetsförvaltaren som är på plats på ett roterande schema för en kort tid.

Det finns två huvudtyper av sysselsättningsmöjligheter för biträdande fastighetsförvaltare: bostäder och kommersiella. Inom bostadssektorn, det första steget blir en biträdande fastighetschef är ofta att bli en byggnad föreståndare. Efter att ha arbetat i denna roll under två till tre år, kan han eller hon uppfyller kraven för en befordran till biträdande förvaltare. Prata med personalavdelningen för fastighetsförvaltning företaget att avgöra vilken nivå av erfarenhet och utbildning krävs.

I den kommersiella sektorn är parallell ställning till superintendent anläggningar eller bygga tekniker. Efter flera års erfarenhet av denna roll och positiv feedback från kunderna, han eller hon kan ansöka om en position som assistent egendom manager. Det är mycket vanligt för denna typ av möjlighet att stanna kvar i samma anläggning. Detta arrangemang gör det möjligt för chefen att utnyttja sina kunskaper och tidigare erfarenheter i största fördel.

Utbildning på eftergymnasial nivå är normalt betraktas som en fördel, men inte ett krav för att bli en biträdande förvaltare. I denna roll, erfarenhet och tekniska kunskaper lösa problem är mycket viktigare. Alla biträdande fastighetsförvaltare måste vara mekaniskt benägna och kapabla att snabbt lösa problem med utrustning, mekaniska system och andra branscher. Det är viktigt att notera att en examen eller examen är ofta ett krav för att bli en fastighetschef, som är nästa nivå i den organisatoriska strukturen.

Kommunikativa färdigheter är mycket viktiga för alla som vill bli en biträdande förvaltare. Assistenten fastigheten chef ansvarar för eskalerar frågor till fastighetsförvaltaren för åtgärder och beslut. Dessutom har han eller hon måste i sin tur meddela fastighetsförvaltaren beslut att hyresgästerna och se till att information som tydligt uppfattas och i tid. Det är inte ovanligt för biträdande fastighetsförvaltare vidta ytterligare kurser i muntlig och skriftlig kommunikation, med fokus på Business Writing. Dessa färdigheter är viktiga för människor som hoppas att avancera sin karriär till nästa nivå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.