Hur blir jag en advokat i USA?

Vare bara besluta om en karriär inom juristkåren eller vill invandra till USA och fortsätta en redan etablerad karriär som advokat, det finns flera viktiga steg som krävs för att bli en advokat i USA. Här är några grundläggande punkter att beakta.

För en amerikansk medborgare som vill bli advokat, påbörjas arbetet med att framgångsrikt ha genomfört ett utbildningsprogram vid ett ackrediterat universitet eller högskola. Detta kan vara en kandidatexamen i nästan vilken disciplin. Normalt grader som uppmuntrar en stor uppmärksamhet på detaljer och utvecklingen av fast forskning färdigheter är ett bra val. En examen i engelska, historia eller statskunskap kan gå en lång väg mot utveckling av vanor som kommer att tjäna den enskilde väl i strävan att bli en advokat.

Nästa, godtas i ett ackrediterat lag skolan är viktig. De flesta lag skolor kräver en antagningen examen, och kommer att använda dessa värderingar tillsammans med tidigare studieresultat för att avgöra om den sökande kan antas till. Efter mottagandet ska studenten måste följa alla föreskrifter i samband med antagning innan du börjar att ta klasser.

Förstå att även om du planerar att fokusera på en viss gren inom din advokat kommer du att tillbringa de första åren av din utbildning för att bli advokat lärande omfattande juridiska områden. Detta kommer att ge dig korrekt jordning i gällande lagstiftning, prejudikat, och förfaranden som kommer att vara till hjälp under senare år. Tålamod kan behövas ibland, som betydelsen av de uppgifter som kanske inte verkar uppenbart i början.

Under det sista delen på formell utbildning, kommer du vill investera i en praktikplats. Detta kan äga rum under sommaren raster, eller på deltid under skoltid sessioner. Clerking kommer att ge dig värdefulla insikter i den dagliga driften av en advokatbyrå, samt gör att du kan börja nätverk med dina kamrater på det rättsliga området.

Efter examen från juristlinjen kommer din sista steget vara att ta i baren undersökning som krävs enligt din bosättningslandet. Efter avlagt och godkänt prov, kommer du att kunna få referenser från staten advokatsamfundet och vara registrerade hos statliga domstolsväsendet att träna rätt.

För advokater som utbildats utanför USA, är det möjligt att uppnå erkännande av dina tidigare meriter och kunna bli en advokat i USA. Många statliga barer kommer att utvärdera tidigare pedagogiska meriter och erkänna en advokat från ett annat land för att utöva rätten beroende av en avslutad baren tentamen. I vissa fall kan utbildningsnivå anses det inte vara upp till standarder som är nödvändiga för att bli en advokat i USA, och den sökande kan bli skyldig att ta kurser vid en ackrediterad nationell lagstiftning skolan innan tillstånd att baren examen beviljas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.