Hur blir jag en Underhåll intendent?

underhåll föreståndare är en man eller kvinna som övervakar reparationer och underhåll av en byggnad, fabrik, kommunala vattenverk, avloppssystem, eller någon annan plats som kräver regelbunden, noggrann uppmärksamhet. Han eller hon är oftast med ansvar för planering och organisation av underhåll projekt samt leder ett team av yrkesverksamma för att säkerställa att en anläggning hålls rena, säkra och i rätt skick. Kraven för att bli ett underhåll superintendent variera beroende på plats och arbetsgivare, men de flesta yrkesverksamma in på ockupationen genom att ge dem åtminstone en gymnasieexamen, får erfarenhet inom relevanta dräng jobb och visa deras problemlösande och ledaregenskaper.

En gymnasieexamen eller motsvarande är ofta ett minimikrav på kvalifikationer för att bli ett underhåll föreståndare. High school kurser såsom matematik, fysik och kommunikation förbereda enskilda personer för underhåll och tillsyn roller i framtiden. En studerande som vill bli en underhåll superintendent kan tala med sin high school rådgivare för att undersöka alternativ och identifiera potentiella karriärvägar.

En person som vill bli en underhåll superintendent krävs vanligtvis att ha omfattande erfarenhet i en eller flera transaktioner i samband med reparationer, såsom VVS, konstruktion, svetsning, eller elektriska arbete. Många människor tillbringar år arbetar i sådana yrken innan vidare till superintendenter. En person kan få lära sig om en handel genom att arbeta som lärling, gå på kurser på en yrkesskola, eller båda.

yrkesförberedande program finns för nästan alla yrken i samband med byggande och underhåll. Eleverna tillbringar vanligtvis ett till tre år i en yrkesskola, lära sig grunderna i ett visst yrke, att få praktisk erfarenhet och med certifieringsprov för vissa typer av arbeten. Efter att ha avslutat ett program, har en examen brukar kunna få arbete som lärling eller medhjälpare, om han eller hon vinner detaljerad, på utbildning på arbetsplatsen genom en etablerad arbetstagare eller föreståndare.

En person som har erfarenhet av handel, framstår som en utmärkt anställd bland hans eller hennes medarbetare, och visar de nödvändiga karaktärsdrag kan ges möjlighet att bli ett underhåll föreståndare. En prospektiv föreståndaren ska ha utmärkt kommunikationsförmåga, att kunna ta och ge anvisningar exakt och effektivt hantera tid och budget. Datorvana är viktigt också, som många industrier är beroende av datorer och Internet för att spela in viktig information, kommunicera med myndigheter och ingående information om arbetstagarnas scheman och höjningar. En person som kan visa sina färdigheter i ett underhåll superintendent ställning kan att kunna föra ytterligare inom ett företag eller en agentur säkra ett kontorsjobb eller bli ett bolag verkställande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.