Hur blir jag en Mechanical Engineer Manager?

Det finns tre element, som krävs för att bli en maskiningenjör manager: eftergymnasial utbildning, relaterade arbetslivserfarenhet och slutföra processen anställningsintervju. En mekanisk ingenjör chef ansvarar för att anställa, övervaka och hantera andra mekaniska ingenjörer och tekniker mekanisk konstruktion. Verkstadsindustrin chefer finns vanligen i stora företag med flera platser eller skift.

Människor som är mekaniskt benägna, detalj-orienterad, och har utmärkta kompetens hitta denna typ av karriär givande. En maskiningenjör vanligtvis sysselsatta inom tillverkningsindustrin miljön. Den roll som maskiningenjör är att designa, analysera och underhålla komplexa mekaniska system.

Det första kravet för att bli en maskiningenjör chef är att slutföra en eftergymnasial utbildning program i maskinteknik. Även andra områden kan hyra kandidater med utbildning i företagsledning, är teknik ett exakt disciplin. Alla tekniska chefer måste vara tekniker för att fatta riktiga beslut och förstå de mer omfattande konsekvenserna av dessa beslut. De allra flesta cheferna har en maskiningenjörsexamen från ett universitet. Det finns några maskinteknik tekniker som blir chefer på grund av sin erfarenhet, men de är ganska ovanliga.

För att förbättra sin karriär från konstruktion till förvaltning, många människor tar ytterligare utbildning i ledning. Detta kan vara en projektledare certifiering, en magisterexamen i teknik (M. Swe) eller en magisterexamen i företagsekonomi (MBA). De kunskaper som lärs ut i dessa program inkluderar metoder för driften, projektledning, kommunikation och teambuilding.

Det finns två områden av liknande arbete erfarenhet som krävs för att bli en mekanisk teknisk direktör: teknisk erfarenhet och erfarenhet av ledarskap. En teknisk direktör roll är vanligtvis fylld av någon som har minst tio års erfarenhet som maskiningenjör. Erfarenhet av ledarskap kan erhållas genom korta perioder som en fyll-i manager eller projektledning.

Tänk på att erfarenhet kan anskaffas inom verkstadsindustri arbetsmiljön. Hantera ett stort projekt för en volontär arbetsförmedling, såsom ingenjörer Utan Gränser, kommunens organisation projekt eller projekt genom de lokala tekniska skolan är alla alternativen. Management är en färdighet som man lär sig bäst genom aktivitet, och alla de lärdomar som dragits kommer att vara till hjälp när du blir en maskiningenjör chef.

Under anställningsintervju processen att bli en maskiningenjör chef, tar sig tid att förbereda sig för intervjun. Tänk på en lista med vanliga intervjufrågor och förbered dina svar i förväg. Ta din tid, svara på varje fråga, och motstå frestelsen att överdriva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.