Hur blir jag en Hälsoinformation Tekniker?

En tekniker hälsoinformation är en person som ansvarar för förvaltningen, organisera en analys av patientens medicinska filer. Som en del av sina uppgifter måste de förbereda statistiska rapporter, studier och delta i projekt datahantering. För att bli en hälsoinformation tekniker måste du delta i specialiserade eftergymnasial utbildning och få ett intresseföretag grad. Sökande som har en grundexamen inom ett annat område, eller som avslutat sin utbildning i ett annat land måste fylla kompletterande kurser för att bli en hälsoinformation tekniker.

gymnasieelever intresserade av att bli tekniker hälso-och sjukvården bör ta en kombination av vetenskap och datakurser. Vetenskap kurser som biologi och kemi är ett utmärkt sätt att utveckla en förståelse för namngivning används inom vetenskapen. De också kommer att förstärka vikten av information noggrannhet och tydlig kommunikation.

Dator kurserna skall innehålla avancerade kurser är datahantering, relationsdatabaser och ordbehandling. Dessa kurser öka förståelsen för datorprogram och grundläggande funktioner användare. Investera tid i avancerad analys kurser, eftersom du kommer att förlita sig på dessa kunskaper i din roll som en hälsoinformation tekniker.

Nästa steg är att delta i en community eller karriär college och fylla i ett tvåårigt program för att få ett intresseföretag grad i hälso-och informationsteknik. Det finns ett stort urval högskolor som erbjuder detta program med kontinuerlig tillförsel och avancerad lärande krediter för praktisk erfarenhet. Detta akademiska program omfattar statistik, databehandling, förvaltning, näringsliv och kommunikation.

Efter avslutad i detta program är du nu kvalificerade att söka en position som en hälsoinformation tekniker. Det finns en ökande efterfrågan på tekniker i USA, baserat på en åldrande befolkning och det ökade behovet av data analys och förvaltning. Den ökade användningen av datorer för att hantera stora program och institutioner har skapat nya arbetstillfällen.

Tekniker kan förbättra sina karriärer genom att skaffa den registrerade hälsa beteckningen information tekniker. Potentiella kandidater krävs för att genomföra en associerad examen i hälso-och informationsteknik, har flera års yrkeserfarenhet, och passera flera specialiserade kurser. Den lokala registrerade hälsoinformation tekniker förening i ditt område förvaltar detta program.

Sökande med RHIT meriter är väl positionerade för befordran till ledningen och högre tjänster inom förvaltningen, eftersom de blir tillgängliga. Hälsoinformation tekniker och registrerade information om hälsa teknikern kan hitta möjligheter inom sjukhus, hälso-och sjukvård anläggningar, läkemedelsföretag, lag och företag försäkringar och hälsa säljare produkt. Håll dina kunskaper och akademiska meriter aktuell för att garantera en lång och givande karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.