Hur blir jag en Federal Criminal prövare?

Om du vill bli en federal kriminell utredare, måste du först ta reda på vad som behövs krav genom lämpliga myndighet. Till exempel i USA, kan du kontrollera den officiella webbplatsen för Federal Bureau of Investigation (FBI). FBI webbplatsen innehåller information om hur man ansöker till utbetalningsstället samt de nödvändiga kvalifikationerna dess utredare måste ha. Detta ger dig grundläggande information du behöver för att börja din väg att bli en federal kriminell utredare.

För att arbeta i brottsutredningar att federala myndigheter som FBI behöver du minst en kandidatexamen. En magisterexamen är ofta att föredra i federala brottsutredning. Lämplig utbildning inkluderar bland annat straffrätt, biologi, kemi och psykologi.

militära erfarenhet brukar värderas högt av statliga myndigheter hyra federala kriminella utredare. Delta i en militär organisation i ditt område skulle kunna bidra till att ge dig några av de erfarenheter som krävs för att så småningom bli ett federalt brott utredare. Även arbeta som en väktare eller en samlingar byrå kan räknas in brottsutredningar erfarenhet. Att bli en polisman i civila eller militära polisarbete kan också vara en bra start som möjligt till en brottsutredningar karriär.

Dina referenser och rekommendationer för tidigare och nuvarande arbetslivserfarenhet skall vara utmärkt. Du måste ha ett rent straffregister samt några utestående skulder. Fysisk kondition är obligatoriskt för utredarna. Om du vill bli en federal kriminell utredare kommer du sannolikt att testas på din fysiska kondition och energinivå. Vision och tester hörsel är också sannolikt. Lögndetektor test för att ange din ärlighet ges till blivande utredare av de flesta federala myndigheterna.

En stark av att utreda med avsikt att lösa brott är nödvändig om man vill bli en federal kriminell utredare. Detalj-orienterade Bevisupptagning är nödvändigt att utreda federala brott såsom Internet brott, bank bedrägeri, kidnappning och rån. Du bör kunna arbeta bra på egen hand och inom den större ramen för ett team. Du måste ha en stabil personlighet och kunna kommunicera med potentiellt våldsamma människor.

Om du har slutfört krävs utbildning och erfarenhet samt klarat alla organ prov, kommer du sedan ta en federal brottsutredningar utbildningsprogram. Utbildningen kan ta upp till sex månader eller ännu längre beroende på den särskilda federal myndighet. Du bör räkna med möjligheten att flytta om du hoppas på att bli en federal kriminell utredare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.