Vilka typer av jobb kan jag få som en Business Major?

Ett företag större har ett antal alternativ i en mängd olika ämnesområden efter examen från college. Om de vill komma in i ledningen sida, kundservice sida, eller till och marknadssidan, alla dessa kan finnas tillgängliga alternativ när en student har fått rätt verktyg. De som kanske har en idé om vad uppdelningen av verksamhet de vill gå i bör ta sig tid att koncentrera sina kurser i enlighet med detta, kanske få en mindre utöver sina affärer stora.

Företagsledning är ofta en främsta område för dem som har en examen i företagsekonomi. Även om verksamheten större bara i början i hans eller hennes karriär kanske inte kan få en högsta ledningen position, blir det mycket lättare att gå från den lägre förvaltning med en examen. Positioner i mitten eller övre ledning ofta kräver en civilekonomexamen för att ens komma ifråga för tjänsten.

Även om många kanske tänker på kundservice som det tråkiga jobbet av affärsmodellen, det finns möjligheter för dem som har ett företag stort att ha en betydande mängd praktisk erfarenhet med kunden. Besöksnäringen, i många fall har ett antal erbjudanden för näringslivet stora företagen inom området kundservice. En concierge är ett exempel på en gästfrihet position som regel är bäst lämpad för ett företag stor.

Det område med mest möjlighet till en verksamhet större kan vara marknadsföring och försäljning sida. De som utmärker sig i denna del av verksamheten kan snabbt flytta till en befattning som de normalt godkänns inte av politiken, utan av prestanda. Även många försäljning arbetstillfällen, särskilt när kunder är professionella, såsom att sälja till andra företag, kräver att deras säljare har en examen i företagsekonomi.

För dem som vill förbättra sina val, ibland en MBA, utöver en verksamhet större, är vägen att gå. Även om många av dem som viktiga i näringslivet ofta vill få en MBA, som är en magisterexamen i företagsekonomi, väldigt få faktiskt följa upp. De som inte har en klar fördel jämfört med de som bara har en examen med ett företag stor. I vissa fall, om en individ redan anställda kan företaget erbjuda vidareutbildning mot en MBA utan kostnad för den anställde. Detta kan ge ett bra incitament för ett företag stort sett att ta detta nästa steg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.