Vilka olika typer av kandidatexamen?

En kandidatexamen är vanligtvis tolkas så innebörd att en person har avslutat studier på ett fyraårigt universitet i ett visst område. När en person som tjänar denna grad är det oftast tjänat med en viss stor som litteratur, historia, biologi, en verksamhet eller många andra. Kandidatexamen är oftast antingen Bachelor of Arts (BA) eller Bachelor of Science (BS), men det finns några andra typer människor kan tjäna beroende på deras studier och universitetet de deltar.

Kandidatprogram grader som BA tenderar att vara mer inriktade på humaniora studier. De flesta fria konsterna examina BA typer, men det betyder inte att BA endast tjänas in i områden som humaniora eller företag. Vissa skolor tilldelning BA grader i vetenskapen, tekniska studier, eller i matematik.

Å andra sidan den vetenskapliga och tekniska studier BS kunde erhållas i stället, och skillnaden mellan BA och BS är inte alltid helt definierad. Ibland skolor kommer att erbjuda möjligheten att bedriva någon examen i ett visst ämne. I dessa fall är det troligt att tjäna BS vill säga med ett par övre division tekniska klasser, och British Airways kommer att bli ett bredare och mer allmänt utbildningsområde.

En del tyder på att BA-examen i en vetenskap är bättre lämpad för elever som planerar att fördubbla större. Men när det gäller att tillämpa till forskarskolor kan det finnas mycket liten skillnad mellan de två grader. Vissa elever kanske behöver ta en högre division klass eller två de är saknas, så de uppfyller alla behörighet till grad skolan. Andra kommer inte ha ett problem.

Det finns ett antal andra kandidatexamen som kan tyda studera i ett visst område och, återigen, vad kan en examen som kallas varierar mycket från skola till skola. Studenter kan få kandidatexamen som en BRN eller filosofie kandidatexamen i Registrerade omvårdnad, vilket kan ställas i kontrast till en BSRN eller kandidatexamen Registrerad omvårdnad. Vissa avlägger en BSW eller kandidatexamen i socialt arbete, och andra kan få en BFA eller kandidatexamen i Fri Konst.

Dessutom kandidatexamen som skulle kunna erbjudas vid vissa universitet omfattar BMus (kandidatexamen i musik), den BASc (Bachelor of Applied Science) eller BPharm (Bachelor of Pharmacy). Dessa anges endast specialitet lite mer än vad BS eller BA grader. Dessutom är inte alltid nödvändigt för att tjäna dessa specificerade grader om huvudämne inom dessa områden.

Vad skall påpekas om variationen i kandidatexamen är att i nästan omständigheter de ange fullbordandet av ett fyra- år programmet. Huruvida detta i vetenskap, konst eller annan sådan beteckning, grader är ett bevis på sin examen från college. Det bästa sättet för studenter att ta reda på om de kräver en särskild grad, framför allt för att få arbete eller gå vidare till grad skolan är att börja ställa frågan om akademiska rådgivare. Eftersom varje skola får definiera sina examina på olika sätt, kan det vara givande att ta reda på minimikrav för anställning eller grad emot och använda dessa för att forma val av vilka klasser som ska eller examen att fortsätta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.