Vilka olika typer av jobb i biokemi?

Biokemister studera kemiska strukturen av levande organismer för att komma fram till lösningar som kommer att göra livet bättre för människor. Jobb i biokemi är lika olika som de är gott. När de arbetar med ett projekt, kommer många biokemister interagera med andra experter för att lösa specifika problem.

Den övervägande jobb i biokemi tenderar att vara centrerad kring ett av de största och mest lönsamma industrierna i världen-läkemedel. Biokemister inom detta område studie i första hand de kemiska komponenter och åtgärder av virus som producerar proteiner. Som ett resultat av sin forskning och provning, andra forskare kan utveckla och komma med nyare och mer effektiva läkemedel för att bekämpa försvagande sjukdomar.

För jobb i biokemi, har en att ha minst en kandidatexamen . Utöver grundläggande biologi och kurser kemi, andra närstående, är mer specialiserad kurs arbetar oftast anges. Några exempel på specialområden inom studien är genforskning, stamceller och behandlingar gen, och patenträtt. De senare studierna är mycket mer relevant som en biokemist kan arbeta direkt eller indirekt, med en vetenskapligt utbildad patentkonsult. Ombudet är tänkt att se till att alla nya produkter, till exempel ett receptbelagt läkemedel, är skyddat från intrång.

Bachelor's nivå arbetstillfällen i biokemi finns i annan medicinsk specialitet områden förutom att som allmänpraktiserande läkare. Vissa biokemister arbete inom veterinärmedicin och tandvård. De flesta jobben på bachelor-nivå är forskningsinriktade. Militären och andra brottsbekämpande myndigheter erbjuder jobb i biokemi i ett försök att hålla medborgare säkert mot kemiska och groddar krigföring. Andra jobb inom biokemi, såsom forskning och /eller undervisning vid ett universitet, kräver en master-eller doktorsexamen.

Förutom universitetet arbetstillfällen i biokemi, det finns många andra offentliga platser där biokemister är anställda. Några exempel kan vara sjukhus, nationellt blod tjänster, kontroll av föroreningar organ, cancer forskningsinstitut och laboratorier brottslighet där DNA-test kan utföras. Ett exempel på en privat oro att de skulle göra jobb i biokemi skulle vara ett bioteknikföretag. Denna typ av företag är oftast intresserad av att erbjuda produkter eller tjänster som har utvecklats av biokemisk forskning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.