Vilka olika typer av jobb försäkringsbedrägeri?

Försäkringsbedrägerier uppstår när någon lämnar in en falsk eller påhittade påstående med ett försäkringsbolag. En sådan ansökan kan lämnas för alla typer av Försäkringskassan inklusive automatisk, hem, eller medicinska. Försäkringsbedrägeri jobb används för att utvärdera dessa typer av anspråk och att kontrollera giltigheten i rapporten före utbetalningarna. Utredningar om försäkringsbedrägeri kan inträffa med både personliga försäkringar och kommersiella försäkringar.

Personlig försäkring arbetstillfällen bedrägeri omfattar ofta positioner som privatutredare fordringar justeringsanordningar och utredare försäkring. Alla dessa rör bedrägerier positioner fokus på försäkringsfordringar in av enskilda. Regeringarna kan också hyra specialister försäkringsbedrägeri att hantera påståenden från personer eller företag som omfattas av statlig politik. Till exempel en person i USA som omfattas av Medicaid kan få sina medicinska påståenden granskas av en regering försäkring utredare.

Dessa försäkringar utredare kommer ofta samla in information genom aktivitet kontroller, kärande övervakning, och faktum- kontroll av fordran information. Bedrägeri utredare tenderar att arbeta inom det område oftare än på ett kontor, vilket innebär mycket resande kan behövas ibland. När uppgifter om sökanden, eller ansökan, samlas, utredaren vanligen filer en rapport och begäran antingen kommer att godkännas eller nekas baserat på undersökningen resultat. Om ett falskt påstående redan har betalats ut, kan den försäkrade räkna med rättsliga följder.

Kommersiella jobb försäkringsbedrägerier är ofta likartade och innebär arbete som är mycket lika, personliga ärenden. Näringsliv och redovisning kunskaper kan behövas, men vid beräkningen av inkomstbortfallet ett företag har lidit och effekten av eventuella skador på framtida företagsvinster. Försäkringen utredning av ett företag kan också kräva omfattande inventering kontroller för att validera alla påståenden om förlust av egendom.

både privata och kommersiella försäkringar utredare ska vara bekväm med undercover övervakning. Försäkringsbedrägeri arbeten kräver generellt utredare för att få sanningsenlig information om sökanden utan deras vetskap, vilket kan innebära långa tittande en person eller företag. Tålamod är ofta ett viktigt krav.

Om undersökningen avslöjar att en rapport är ett falskt påstående, en försäkring advokat får fil passa mot käranden. Många större försäkringsbolag anställa en stab av bedrägeri advokater att hantera alla domstolsärenden. Ett försäkringsbolag får endast välja att väcka talan om personen som har fått stöd till följd av ett falskt påstående. Om ingen betalning till den försäkrade har gjorts ännu, ett falskt påstående är typiskt nekas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.