Vilka olika typer av Naval Architect jobb?

skeppskonstruktörer ansvarar för utformning, konstruktion och reparation både civila och militära fartyg. Skeppsbyggnadslinje arbetstillfällen kan omfatta design, konstruktion, konsulttjänster, forskning, lagstiftning, organisation, drift och utbildning positioner. Beroende på den valda positionen, en skeppsbyggnadslinje uppgifter kan variera kraftigt.

skeppsbyggnad är en typ av teknik som kräver ett omfattande utbildningsbakgrund. De flesta skeppskonstruktörer ha en kandidatexamen examen i marin teknik, och en del skeppskonstruktörer har också skaffat en magisterexamen inom marin teknik. Det är sällsynt att en skeppsbyggnadslinje kan få ett arbete inom detta område utan någon form av formell teknisk utbildning.

skeppsbyggnadslinje jobb som design-och konstruktion-baserade kräver arkitekter att arbeta med andra ingenjörer i syfte att slutföra ett projekt. Dessa ståndpunkter är ofta anlitats för ingenjörer genom både militära och privata organisationer. På samma sätt är konsultroller erbjuds ofta till de arkitekter som på ett adekvat kan tillhandahålla marina hört, även om samråd arbete inte omfattar de faktiska konstruktion och design av ett örlogsfartyg.

Även om något svårt att hitta, Naval Research positioner också finns. Dessa positioner är tillgängliga för dem örlogsfartyg ingenjörer som är skickliga forskare. Ofta militära organisationer kräver skeppskonstruktörer till forskning effektiviteten i en framtida eller nuvarande fartyg. Forskare tenderar också att fungera som lärare för en rad skäl.

När en marin forskaren har samlat tillräckligt med information om ett fartyg, är denna information presenteras sedan för en arbetsgivare. Genom insamlade data, forskare agera därefter att utbilda en klient baserat på hans eller hennes resultat. Ibland är forskare uppmanas också att presentera denna hittade information till andra organisationer.

Vissa skeppsbyggnadslinje jobb kräver en marin ingenjör för att arbeta direkt inom det militära eller andra organisationer. Dessa utomobligatoriska positioner är ofta reglering-baserade. I detta fall kommer en marin ingenjör övervaka byggandet och utformningen av olika örlogsfartyg. Denna typ av position är vanligtvis reserverad för arkitekter med någon form av militär utbildning.

De som är väl lämpade för skeppsbyggnadslinje jobb är ofta utåtriktad, analytisk, metodisk, matematiskt tänkande och kunna hantera stora grupper av arkitekter, ingenjörer och andra yrkesgrupper. Dessutom har många skeppsbyggnadslinje jobb är mycket teknisk till sin natur, och de som vill skaffa ett tekniskt jobb måste vara à jour med den senaste tekniken.

skeppsbyggnadslinje jobb kan vara mycket stressande, eftersom skeppskonstruktörer ofta är ansvariga för den kompletta anläggningen och sjövärdighet ett örlogsfartyg. Alla avslutade arkitektur projekt måste vara säkra, ekonomiska, och kan utföra nödvändiga uppgifter med lätthet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.