Vilka olika typer av Child Day Care jobb?

Det finns mer än en typ av dagvård jobb man kan välja att fortsätta, var och en hör till en annan äldre barn eller skicklighetsnivå. De flesta dagis erbjuda vård för barn från spädbarnstiden till förskolan-åldern, och lärare eller vårdgivare i varje klassrum kan kräva andra färdigheter och tillståndsgivning. De flesta vårdgivare är skyldiga att ta emot vissa utbildning eller pågående lektioner i särskilda aspekter av vård, och en del måste få en högskoleutbildning innan de får arbeta i en dagvård anläggningen.

En vanlig typ av dagvård jobb är att barn vårdgivare. Det här jobbet inte kräver normalt en högskoleutbildning, men vissa färdigheter och utbildning kan krävas. Till exempel de som arbetar med spädbarn bör certifieras i livräddande teknik som används på små barn samt barn säkerhetsnormer. Arbetstagare bör bekanta sig med alla säkerhetsföreskrifter och standarder som krävs av regeringen. Dessa kan omfatta om att sätta barn att sova, hur man lägger dem sova, och vad som leksaker eller föremål som kan användas för särskilda ändamål.

Lärare är en annan typ av dagvård jobb. Barn från åldrarna två eller tre och upp i allmänhet måste få undervisning av en utbildad och licensierad lärare som gäller referenser i den tidiga barndomen utbildningar. Mängden skolgång kan påverkas av plats och åldersgrupp, och kan variera från ett certifieringsprogram för en fyra-årig högskola. Dessutom måste livräddning metoder och bestämmelser säkerhet också kan dras av lärare och all annan personal som arbetar direkt med barn.

En annan typ av dagvård jobb är att bearbetning av livsmedel, såsom en kock. Många dag bryr sig ha dussintals barn att ta hand om och foder, så en särskild person skall finnas för att förbereda luncher, mellanmål och middagar om barn kommer att vara i anläggningen i dessa tider på dagen. Mängden av utbildning eller utbildning som krävs för dessa arbetstagare kan variera, men många är outbildad arbetskraft.

Andra jobb kan omfatta städpersonal, dagvård direktör och styrelseledamöter. Barnomsorgen chef agerar ofta som chef eller arbetsledare och är ansvarig för tillsynen lärare och andra medarbetare för att säkerställa deras arbetstillfällen görs på rätt sätt. Han eller hon i allmänhet måste ha en högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet.

Den högsta nivån barn jobb dagvård är styrelseledamot. Dessa män och kvinnor i allmänhet finns i kyrkan dag bryr sig där en strikt religiös eller konfessionella politik krävs. De kan också vara styrelseledamöter över kyrkan, med ytterligare arbetsuppgifter innefattar daghem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.