Vilka är kraven för att bli en Barnläkaren?

Om du vill bli en barnläkare, du har mycket arbete och studier för att slutföra. Sådana studier bör påbörjas om möjligt under din high school år. Med avancerad matematik och kurser vetenskap, speciellt avancerade placering kurser som erbjuder college krediter, kan eliminera några krav när du huvudet på college. Som de flesta läkare, kommer du att ta en kandidatexamen, vanligen i premed, innan hon åker till läkarutbildningen. Detta kan variera något om du studerar utanför USA, och vissa program kombinerar en kandidatexamen med med skolan.

Medical School tar ungefär tre år att slutföra och efter slutförandet du behöver ta och passera krävs certifiering tester. Du kommer att behöva genomgå tilläggsutbildning på upp till fyra år att bli barnläkare. De flesta program har hemvist och praktik kravet att sammanlagt tre år och du betalar en liten summa för att delta i dem. De kan vara konkurrenskraftiga, och du måste söka råd hos din medicinska skola på när att börja tillämpa för avancerad praktik.

En del människor som skulle vilja bli en barnläkare vill specialisera dig inom en viss aspekt av medicin. Till exempel finns det barn kardiologer, onkologer och neurologer. Krav kan variera för varje specialitet.

Ett barn hjärtspecialist först får styrelsen certifiering som barnläkare. Han eller hon kommer sedan att tillbringa upp till tre ytterligare år som skall intygas vara en pediatrisk kardiolog. Totalt år studerat en barnläkare som beslutar att specialisera kan lätt vara upp till 13 eller 14 år. Människor som helt enkelt vill bli en barnläkare utan ytterligare specialisering kan spendera 10-11 år i skolan innan blir certifierade som läkare för barn.

Med tanke på den omfattande tid kraven för att bli en barnläkare, kan det hjälpa att utvärdera varför du vill att detta yrke och vad andra färdigheter du kan ta på den. Pediatrics har några unika frågor som gör det till skillnad från vård av vuxna i allmän praxis. Istället för att arbeta med en patient i taget kommer du att arbeta med patienter och föräldrar, som kan lägga betydande dimensioner till vård måste du ge. Bra förbindelse med barn är inte det enda du behöver eftersom du tillbringar mycket tid styra vuxna (föräldrar) om hur att ta hand om barn.

Även om mycket av ditt arbete kommer att innebära att se barnen för vanliga sjukdomar, kommer du förmodligen fungera med svårt sjuka barn. Detta kan vara svårt för vissa människor att ta, och det borde vägas. Varje läkare har svårt att förlora en patient, men läkare som förlorar patienter som är barn kan finna detta särskilt utmanande. De som vill bli en barnläkare för att de älskar barn kan ha särskilda problem när de vård för döende barn eller barn som blivit allvarligt misshandlade.

En del tycker att arbetet för att bli en barnläkare för hårt och föredrar att arbeta i allmän praxis. Allmänläkare och osteopater kan och behandla massor av barn, men också arbeta med vuxna. De föredrar variationen i sin praxis och förmågan att behandla hela familjer. Att vara en barnläkare att din praktik kommer vanligtvis vara exklusivt för barn. För många hängivna barnläkare är detta en fördel av de nödvändiga extra träning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.