Vilka är de olika typerna av estetiker program?

En hudterapeut är en hudvård specialist som verkar i kosmetika området. En hudterapeut utför hudanalys och ger ansiktsbehandlingar och andra behandlingar huden, t. ex. kroppsinpackningar, porrengöring och exfoliering. Vissa estheticians också specialiserade på hårborttagning och aromterapi. För människor överväger en karriär som en hudterapeut finns det två olika typer av estetiker program.

En av de typer av estetiker program är en examen. Studenter i en estetiker examen kommer att lära sig om esthiology genom att studera teori och öva behandlingar på levande modeller. När en elev är klar med programmet, kommer hon att vara beredda att ta licensiering testet för beroende på vilket skick hon lever i. Dessa typer av program återfinns ofta på en lokal teknisk eller Community College och kräva ytterligare kurser för att få ett Associate's Degree.

Den andra typen av estetiker program är ett intyg program. Studenter i en estetiker intyg program lär dig esthiology genom att främst koncentrera sig på praktiken. Intyg program ta mer av en på yrkesutbildningar strategi och inte erbjuder en Associate's Degree efter en studerande har avslutat programmet. Precis som i en examen, en student som fyller ett intyg program kommer vara beredd att ta en examen stat licensiering. Intyg program finns på teknisk och högskolor, men oftast finns på privat skönhet akademier eller skolor.

Oavsett vilken typ av program du väljer, båda typerna av estetiker program är tillgängliga genom att studera kosmetika. En student kommer att ansluta en kosmetika-programmet och har möjlighet att specialisera sig på esthiology. Detta är ibland ett mycket populärt alternativ, eftersom eleverna avsluta sina program med en bredare uppsättning av färdigheter än om de skulle bara koncentrera sig på esthiology.

Det är viktigt att känna till fördelar och nackdelar med olika typer av estetiker program innan registreringen. Estetiker program som erbjuder ett intresseföretag grad är bra för studenter som vill fortsätta en formell utbildning. Många estheticians väljer att gå in på det medicinska området som paramedicinska estheticians eller huvud till ett specialiserat område, t. ex. dermatologi. Estetiker program som erbjuder en Associate examen kommer många gånger vara berättigade till federala Ekonomisk hjälp till att finansiera sin undervisning.

estetiker intyg program är bra för studenter som är positiva till att de inte vill fortsätta en formell utbildning. Men många privata intyg program är mycket dyra och federala finansinspektionens stöd är vanligtvis inte erbjuds på dessa skolor och akademier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.