Vilka är de olika typerna av Reflexologi kurser?

Reflexologi kurser är specialiserad utbildning för att undervisa de terapeutiska praktiska tekniker för att lindra smärta och stress eller spänningar utan direkt kontakt med det specifika området. Zonterapi, även kallad zonterapi, är en form av holistisk alternativ vård genomföra användningen av massage och tryck tekniker peka på områden som händer, fötter eller öron för att framkalla en positiv effekt på andra kroppsdelar. Den bygger på teorin att dessa tre områden är i huvudsak "kartor" i hela kroppen. Reflexologi kurser är specialiserad utbildning för att undervisa de terapeutiska praktiska tekniker för att lindra smärta och stress eller spänningar i någon del av kroppen genom manuella tekniker som tillämpas på händer, fötter eller öron.

Reflexologi kurser bygger på en gammal form av terapi som använder konsten för manuell akupressur. Dess grund är att använda dessa specifika punkter som har en direkt korrelation till andra delar av kroppen för att justera livskraft, eller Chi. Till exempel när du masserar området foten som motsvarar den tillbaka området är det tros av utövare kan det finnas positiva resultat kände i ryggen området.

Hittills finns det inga allmänna krav som behövs för reflexologi kurser finns inte heller några sådana krav är nödvändiga för att utöva en Zonterapeut. Men när man överväger att bli en Zonterapeut är det viktigt att få en trovärdig utbildning. För att hitta välrenommerade utbildningsinstitutioner är det bäst att kontakta den lokala zonterapi föreningen genom att kontakta International Council of reflexologer.

Olika zonterapi kurser inkluderar studerar kartan eller zoner av foten, händerna eller örat. Vissa kurser studera alla tre områden. Reflexologi kurser kan placeras på olika platser, inklusive platser som t. ex. massage eller holistiska institutioner healing eller skolor specialiserade på zonterapi. Vid vissa tillfällen kan privata kurser också tillgängliga via professionella yrkesutövare.

Reflexologi studiekurser ofta inbegriper vissa grundläggande medicinsk klasser såsom anatomi och fysiologi vid sidan av historien, praktiker och metoder eller tekniker , att inkludera reflexpunkterna och tekniker läsa fot, hand eller öra, vetenskapen bakom zonterapi teori och grundläggande övningar för specifika områden valt att studera. Reflexologi kurser kan variera från en 200 timmar till 650 timmar program eller mer. Varje land, region eller land har särskilda krav för att arbeta som Zonterapeut. I vissa områden finns det inga krav medan det i andra områden, en massage licens krävs innan specialiserade på zonterapi. Andra områden kräver registrering, certifiering eller till och med licensieringen i syfte att utöva zonterapi teknik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.