Vilka är de olika typerna av Neurology program?

I allmänhet är neurologi ett mångsidigt medicinska området med många olika typer av utbildningar tillgängliga för blivande studenter. Att fullborda ett neurologi program vanligtvis bör ge den studerande ackreditering, vilket kommer att låta dem arbeta i fält. Några av de vanligaste typerna av neurologi programmen innehåller bostäder och forskarstuderande gemenskap kurser.

Neurologi är ett specifikt medicinskt område som studerar sjukdomar relaterade till nervsystemet. Neurologer diagnostisera typiskt och behandla sjukdomar som är relaterade till problem med den centrala, perifera eller autonoma nervsystemet. Bara den som redan har slutfört ett intyg om en läkare vanligtvis är tillåtet att specialisera sig på neurologi.

Många neurologi Det bedrivs i form av bostäder som kan pågå i ungefär tre år. En del av dessa bostäder är uppbyggda på ett rullande schema, vilket innebär att neurologi bosatta kommer att arbeta i ett antal olika sjukhus. Den grundläggande tanken med det roterande systemet är att ge de inhemska en förtrogenhet med att arbeta i olika sjukhus miljöer och sätta dem i kontakt med olika typer av neurologi patienter. Invånarna ofta är ihopkopplade med mentorer, som är medlemmar i neurologi fakultet, för att förse eleverna med värdefull erfarenhet och kunskap.

En didaktisk läroplan också kan vara en del av neurologi programmet. Detta kan omfatta valfria eller konferenser undervisning. Dessa läroplanerna i allmänhet är avsedda att komplettera erfarenheter av bosatta med den teoretiska aspekten av neurolog som kan bidra i deras praktiska arbete.

Under uppehållstillstånd, kan vissa neurologi program kräver att studenterna slutföra ett forskningsprojekt. Detta skulle kunna omfatta ett projekt om forskningsmetodik, vanligtvis under överinseende av en mentor. Andra neurologi program kan också betona att den inhemska vinster underspecialiteter erfarenhet och kunskap inom ett eller flera ämnen, t. ex. neuropatologi, sömnstörningar, eller multipel skleros.

neurologi forskning också är en typ av neurologi programmet. Dessa är i allmänhet tvärvetenskapliga program som kan lära ut grundläggande neurovetenskap, kliniska undersökningar och translationell forskning. Dessa program kan användas medan en är avslutat sin hemvist eller efter avslutad vistelse. Forskare som fullföljer ofta kan erbjudas ett jobb som instruktör i programmet.

Examina vanligtvis den sista delen av alla neurologi program. Efter avslutad examen ska studenten normalt kommer att ha ackreditering som en neurolog. Ackrediteringen kan tillåta en att arbeta i ett sjukhus eller att öppna en privat praktik som vänder sig till sin specialitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.