Vilka är de olika typerna av Criminology kurser?

Om du är intresserad av brottsförebyggande och rättssystemet, en av de kriminologi kurser på eftergymnasial nivå kan vara det rätta valet för dig. Du kan välja att arbeta mot ett Associate's degree, en kandidatexamen eller en magisterexamen på detta område för studien. Din kriminologi utbildning förbereder dig för yrken inom brottsbekämpning, samt administration.

En associerad examen är en av de kriminologi kurser på högskolenivå. Utexaminerade av denna typ av program tar kurser med fokus på hur rättsväsendet fungerar, liksom de psykologiska och sociologiska orsakerna till kriminellt beteende. En del elever fortsätta sin utbildning genom att anmäla sig till en kandidatexamen program efter att ha avslutat den tvååriga kursen. Andra söka arbete som en skadeförebyggande officer, Paralegal, säkerhetsvakt, eller kredit utredare.

Fortsatt en kandidatexamen är en annan av de kriminologi kurser tillgängliga. Detta fyraåriga programmet förbereder studenterna för karriärer som tullens utredare, lobbyister, medlare och lagstiftande medhjälpare. Några studenter från en kriminologi skola använda sin utbildning som grund för en karriär som en polis eller en Kriminalvårdare, medan andra vänder sin uppmärksamhet mot karriär inom journalistik, mänskliga rättigheter, eller administration.

kandidatexamen Programmet hjälper eleverna att utveckla sina färdigheter i kritiskt tänkande, muntlig och skriftlig kommunikation samt forskning. Tillsammans med kurser undersöka psykologiska och sociologiska orsaker till att människor begår brott, de biologiska orsakerna till avvikande beteende behandlas som en del av läroplanen. Den roll som brottsbekämpande myndigheter i brottsutredning och förebyggande undersöks. Eleverna anser också att straffet i det straffrättsliga systemet som en del av sina studier.

Ett annat alternativ när det kommer till kriminologi kurser är att arbeta mot en magister-eller doktorsexamen. Om du vill arbeta som kriminolog, måste du hålla en magisterexamen. Kriminologer kan arbeta som konsulter eller forskare. Andra är anställda av lärare, och föra vidare sina kunskaper genom att lära kriminologi kurser för andra.

Du kanske vill använda din utbildning för att få jobb som en brottsplats undersökare. Förutom en god grund i kriminalteknik, måste du vara fysiskt passar. Arbetet kan innebära stående eller knästående under en längre tid under arbetstid. Ett skarpt öga för detaljer är en annan önskvärd egenskap för detta jobb. En brottsplats forskaren måste kunna föra en säkerhetsprövning, vara berättigade att driva ett skjutvapen och göra arresteringar. De måste också ha ett giltigt körkort för att utföra sina arbetsuppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.