Vilka är de olika kliniska Nurse Specialist jobb?

Klinisk sjuksköterska specialister som sakkunnig behandling och vård till patienter i alla olika åldrar, lider av någon antal olika villkor. De främsta uppgift i de flesta kliniska arbeten sjuksköterska specialist är att säkerställa kvaliteten vård av analyser och råd om medicinska ingrepp. Det finns många olika typer av karriärer tillgänglig på personer som har rätt utbildning och träning. En sjuksköterska kan specialisera sig genom att arbeta med en viss population av patienter, såsom barn, kvinnor eller äldre, eller fokusera på patienter som lider av särskilda villkor, t. ex. cancer. Dessutom kan en klinisk sjuksköterska arbeta i ett intensivvård, allmänna sjukhus, privata kontor inställningen.

Många kliniska sjuksköterska specialiserade jobb innebär att ge direkt försiktighet till patienter som en del av ett diabetesteam. Specialister arbetar med läkare, till kirurger, tekniker och andra sjuksköterskor fastställa de mest effektiva behandlingsstrategier för enskilda patienter. En sjuksköterska bedriver forskning och analyser statistik för att besluta om den bästa typ av terapi eller medicinering förmedla till patienterna. Många kliniska sjuksköterskespecialister kommunicera direkt med patienterna för att förklara sina villkor och behandlingsalternativ.

För att ge vård av god kvalitet, en klinisk sjuksköterska typiskt specialiserat sig på särskilda omständigheter eller patienter. En sjuksköterska som arbetar i pediatrisk vård, till exempel, har ingående kunskap om människans utveckling och gemensamma lidanden för ungdomar. En palliativ vård klinisk sjuksköterska inriktad på döende och äldre patienter. En sjuksköterska kan också arbeta med personer som har fått diagnosen cancer, hiv, en psykisk störning, eller annan försvagande tillstånd. Den nästan oändliga antalet patient typer och villkor innebär att det finns dussintals ytterligare kliniska jobb sjuksköterska specialist.

Kliniska jobb sjuksköterska specialist finns på sjukhus, specialitet vårdcentraler, privata läkarmottagningar och vårdhem, bland många andra inställningar. De som är anställda av sjukhusen arbetar oftast i särskilda avdelningar, såsom intensivvårdsavdelningar eller långvarig vingar patient. En sjuksköterska som arbetar i privat praktik ser ofta färre patienter än ett professionellt på ett sjukhus, och är mer djupt engagerade i diagnostik och behandlingsmetoder. Kliniska experter på vårdhem och särskilt boende är i allmänhet den primära vårdgivare för patienterna.

Individer är vanligtvis krävs för att erhålla magisterexamen och passera omfattande licensiering prov innan de kan hålla kliniska jobb sjuksköterska specialist. Särskilda kraven på utbildning varierar beroende på land, men de flesta blivande sjuksköterskor väntas slutföra ungefär sex års klassrummet studier och praktiska praktik på sjukhus eller kliniker. Efter att ha fått erfarenhet av tillsyn omvårdnad positioner, kan en person ta en skriftlig tentamen för att bli en legitimerad sjuksköterska (RN). En RN kan bli en klinisk sjuksköterska specialist genom att få flera års ytterligare erfarenhet och med certifieringsproven.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.