Vilka är de olika Byggteknik Jobb?

Byggproduktion omfattar konstruktion, montering, installation och underhåll av olika offentliga strukturer, inklusive vägar, tunnlar, broar och byggnader. Proffs som har jobb byggande utföra många viktiga uppgifter, från att skapa ritningar till att övervaka byggprocessen. De flesta byggande jobb finns tillgängliga med stora entreprenörer men vissa experter arbete för myndigheter och konsultföretag. En kvalificerad person kan ha möjlighet att få arbete som konstruktör, område ingenjör, projektledare, eller konstruktion handledare.

Många byggande jobb innehas av personer som specialiserat sig på design och anläggning. Dessa yrkesmän komma med original koncept för byggnader, vägar och broar. Konstruktörer samråda ofta med inspektörer och markägare för att få en allmän uppfattning om vilken typ av struktur som ska byggas. Han eller hon sedan använder mått och specifikationer för att utforma funktionella, estetiskt tilltalande strukturer. Använda datorstödd utformningen av program och simulatorer, en konstruktör kommer upp med ritningar och genomför teoretiska undersökningar av säkerheten.

När en design är färdig, kostnad och fältingenjörer fastställa vilka slag, mängder och kostnader för byggmaterial. De utför både fältet och inom förvaltningen forskning för att bestämma den bästa vägen för att slutföra ett projekt, inklusive det antal som behövs för arbetstagare och de typer av maskin som skall användas. Fält ingenjörer beakta de konsekvenser som byggnaden kan ha på lokalbefolkningen och djur, och försöker välja den effektivaste, utan konflikter byggnad förfaranden.

Byggteknik jobb inom projektledning innebär att övervaka beslut som fattas av ingenjörer och fatta viktiga beslut om att bygga projekt. En projektledare skulle arbeta direkt för en entreprenör eller anlitas av ett konsultföretag för att säkerställa att projekten håller sig till sina budgetar och linjer tid. Dessutom har han eller hon är oftast den huvudsakliga källan till kommunikationen mellan byggare och markägare. Eventuella tvister eller förändringar i planerna förmedlas till projektledaren, som förmedlar konflikter och finner lösningar som alla parter kan enas om.

arbetare och dag till dag verksamheten på en arbetsplats sköts vanligen av en professionell konstruktion handledare. Individer i chefer tillbringar merparten av sin tid på plats att se till att arbetstagarna stannar på uppgiften hela tiden. De innehåller även scheman, dela ut lönecheckar, tilldela jobb tullar, och övervaka dagliga utvecklingen.

De flesta byggande jobb som kräver minst en kandidatexamen i byggnadsteknik eller projektledning. Vissa arbetsgivare, särskilt myndigheter, söka yrkesverksamma som har hög utbildning från ackrediterade institutioner. Kraven för handledare byggarbetsplats varierar mer än för andra befattningar. En erfaren byggnadsarbetare som visar ledarskap, till exempel, kan ha möjlighet att gå vidare till en handledare läge utan fortsatt utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.