Var kan jag få ekonomiskt stöd för utbildning?

Få en högskoleexamen dessa dagar kan vara väldigt dyra. Även prisvärda skolor kan kosta tiotusentals dollar per år, och yrkesskolor kan ligga långt över femtio tusen dollar för ett enda år. Den goda nyheten är att det finns många källor till finansiellt stöd för utbildning, och beroende på dina omständigheter kanske du kan dra nytta av en eller flera.

Den första avenyn du vill utforska få ekonomiskt stöd till utbildning är federala pengar. Den federala regeringen ger bidrag och lån till studenter som behöver det, för att hjälpa dem att betala för sitt lärande. Federala program erbjuder två allmänna typer av ekonomiskt stöd till utbildning: behovsbaserad bidrag och lån med låg ränta. Om du är berättigad till bidrag från den federala regeringen kommer de att ge dig helt enkelt pengar för att betala en del av din undervisning kostnader. Det finns inget att betala tillbaka, och ingen egentlig förbehåll-även om det naturligtvis du måste stanna inskrivna i skolan och få anständiga betyg. Du kan också få lån från den federala regeringen för utbildning kostnader. Dessa lån är mycket låga räntor-och ofta inget intresse förrän du är i skolan-så att du kan betala tillbaka dem under en lång tid när du har examen.

Ta reda på om du har rätt till federalt stöd, och påbörja arbetet med att få ekonomiskt stöd till utbildningen genom regeringen, måste du fylla i Fri Ansökan om studiestödsnämnden, allmänt känt som FAFSA. Du hittar FAFSA online, och även fylla i och lämna in det på nätet. För de flesta studenter, kommer merparten av deras finansiella stöd till utbildningen genom FAFSA och dörrarna till federala pengar som den öppnar.

Privat Stipendierna är ett annat sätt att få ekonomiskt stöd till utbildning och kan hjälpa upp skillnaden mellan din totala undervisning och kostnader levande, och de pengar den federala regeringen ger dig. Stipendier kommer i alla möjliga sorter, och vi talar här om tre olika typer: skolastiska baserade, kriterier grundas och meriter bygger på.

Scholastic Stipendierna är ett sätt att ta emot ekonomiskt stöd till utbildning baserat på din studieresultat. Scholastic stipendier titta på din totala GPA, din klass rang, heder klasser, fritidsaktiviteter, och rekommendationer från lärare. Dessa är ofta mycket konkurrenskraftiga stipendier, men kan vara för en hel del pengar. Booster klubbar, Honor samhällen, och till och med kollegiet självt kan erbjuda akademiska stipendier.

prestationsreserven stipendier kräva att du ska träffa någon form av kriterier, utöver att leverera din akademiska uppgifter, och vanligtvis skriva en uppsats någon form. Kriterier kan vara vad som helst, men oftast bygger på medlemskap i en minoritet rasgrupp, en religiös grupp, som är medlem i en militär familj, eller är den första medlemmen i en familj att delta i en institution för högre utbildning. Konkurrens om prestationsreserven stipendier är ofta mindre än mer allmänna stipendier, och så dina odds för att få ekonomiskt stöd till utbildning förbättras. Titta runt för att se om du har rätt till några särskilda stipendier baserat på din unika identitet.

Merit Stipendierna är vanligtvis mer lika traditionella tävlingar eller tävlingar än de andra. Även om de kan kräva att du har en viss GPA, eller för att uppfylla andra kriterier, är det vanligtvis ditt bidrag som gör eller bryter om du få ekonomiskt stöd för utbildning av dem. Merit stipendier erbjuds ofta av företag eller ideella organisationer, som begär att studenten skriver en uppsats om ett specifikt ämne på något sätt relevant för deras verksamhet eller tjänst. De kan också mer allmänt att skriva stipendier, eller har att göra med en visuell eller prestanda konstverk.

Denna typ av stipendier, och federala finansiellt stöd, kommer sannolikt att kompensera huvuddelen av din ekonomiska stöd till utbildning. Andra frågor du kanske vill utforska omfatta arbete och studier vid högskolan kommer du att gå på, stipendier baseras på utfallet i ett kollegialt sport och privat part lån. Det viktigaste att komma ihåg är att hålla ut, och att hålla gräva-det finns en hel del pengar ute öronmärkts för att ge studenterna ekonomiskt stöd till utbildning, och om du håller på det, bör du kunna betala för din hela utbildningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.