Vad är en Certificate Program i College Counseling?

Ett certifikat program på universitetet rådgivning är en del av en examen. Det kan vanligtvis erhållas av vem som helst som kan bli eller redan är, en certifierad rådgivare. I USA, rådgivning certifiering och utbildning varierar beroende på tillstånd.

Människor med olika typer av avancerad nivå grader har rätt att ingå ett certifieringsprogram i college rådgivning. Det erhålls genom att fylla i en uppsättning klasser och andra krav som anses nödvändiga i ett specifikt område. Dessa krav är ibland tagna under ett masterprogram, men de kan också vara uppfyllt efter en examen är redan avslutade. Ett certifikat Programmet hjälper en elev att få de färdigheter och kunskaper att råda tonåringar och vuxna på eftergymnasial nivå.

läroplan som är del av ett utbildnings program på college rådgivning måste uppdateras regelbundet i För att möta den ständigt föränderliga behov i samhället och inkommande studenter. Vissa intyg program eller klasser kan fokusera på rådgivning vid ett Junior College eller statligt universitet, medan andra kan fokusera på andra typer av skolor.

College rådgivare specialiserade på att hjälpa individer och familjer genom en övergångsperiod. Denna period är vanligtvis en av övergången från barndom till vuxen ålder. Men det kan också vara en tid för en ny början, att övergången från arbete till arbete eller en tid före ett yrke och utbildning nivå för en individ.

läroplanen för ett certifieringsprogram i college rådgivning är absolut nödvändigt för ett college rådgivare för att göra sitt jobb korrekt. Det är viktigt för ett college rådgivare för att förstå de olika behoven i en viss skola befolkning. Det är anledningen till varför olika program har olika koncentrationer. När allt kommer ett college rådgivare på ett junior college i ett landsbygdsområde har troligtvis en massa olika saker att hantera än en rådgivare på ett fyra-års skola i en urban del av landet.

Ett intyg program på universitetet rådgivning ger varje elev de färdigheter som behövs för att arbeta med någon på högskolenivå. College rådgivare som har klarat ett intyg program är beredda att arbeta med varje elev, oavsett ålder, ras, bakgrund eller social klass. Det ger en student problemlösningsförmåga, kommunikationsförmåga och organisatoriska idéer. Vissa program är utformade för vägledare intrade nivå, medan andra är inriktad mot rådgivare som har arbetat en tid inom socialtjänsten områden.

Alla intyg program bör uppfylla normerna i rådet för ackreditering av vägledning och besläktade Education Program, som också kallas CACREP. Det är en oberoende myndighet som ackrediterar olika programmen examen. Rådet för Ackreditering av vägledning och besläktade utbildningsprogram är erkänt av rådet för högre utbildning Ackreditering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.