Vad är det bästa sättet att få en datautbildning?

Det finns tre olika metoder för att få en dator utbildning: eftergymnasial utbildning, självstudier och genom online-resurser. Dator utbildning omfattar ett mycket brett spektrum av ämnen, från mjukvara till hårdvara konfiguration och nätverk inställningar. I allmänhet kan datorn utbildning delas in i tre huvudkategorier: användning, programvara och hårdvara. Nivån på nödvändiga uppgiften beror på vad personen vill uppnå med datautbildning.

Eftergymnasial utbildning är den mest strukturerat sätt för att få en dator utbildning. Det finns program till förfogande både på community college och universitetsnivå. Dessutom har många kulturcentra erbjuda introduktionskurser i populära program dataprogram för en mycket låg avgift. Vid fastställandet av nivån på datorn utbildning du behöver, överväga tre saker: certifiering, kostnad och avsedd användning.

Det viktigaste bakom få datautbildning från en postgymnasial läroanstalt är certifiering. Denna typ av lärande är det enda sättet att uppnå ett erkänt intyg på de berörda materialet och din nivå av prestation. Detta är mycket viktigt om du vill utforska en karriär i datorer, eller behöver kunna styrka datautbildning när de ansöker om ett jobb.

Kostnaderna för datautbildning varierar kraftigt, beroende på programvara, om en utanför institution intygar programmet och som hanterar innehållet i programmet. Granska annan dator utbildningsprogram och tänka igenom vad ditt slutgiltiga mål är innan du betalar för en kurs. Till exempel kommer en kurs i hur man redigerar digitala bilder vara billigare än en certifierad kurs i Adobe Photoshop ™.

Människor lära sig om datorer som hobby har olika mål och olika behov än någon som måste kunna använda särskild programvara för att hitta ett jobb. Titta noga på kursbeskrivningar och hitta kurser skräddarsydda för dina behov. Kurser som syftar till en annan publik kanske inte är så trevlig som en som matchar dina förväntningar.

Självstudier är den vanligaste metoden för personer som redan har en stark bakgrund inom datorer. Denna typ av lärande är de mest krävande, eftersom eleverna måste vara driven och söka hjälp när de träffar en svår del av materialet. Metoden är mest lämplig om det finns ett särskilt objekt eller område som du måste lära dig om och är inte lämplig för storskaliga projekt.

Online resurserna är allmänt tillgängliga för de flesta mjukvaruprodukter. Online kurser, presentationer och demonstrationer tillhandahålls vanligen på leverantörers webbplatser eller finns på ett samband. Se till att kolla referenserna av utbildningen information och version. De viktigaste funktionerna i de flesta dataprogram täcks gratis handledning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.