Hur väljer jag det bästa programmet Project Manager?

bästa projektledare programmet är en som ger den utbildning som krävs för att bli en effektiv, rationell projektledare. Det finns många sätt att uppnå detta mål, och valet av det bästa alternativet bör baseras på personliga lärstilar, tid engagemang och finansiella kostnader. En projektledare kan hitta möjligheter till sysselsättning inom en mängd olika industrier, från informationsteknik till geoteknik. Det främsta syftet med en projektledare programmet är att ge en mycket specifik uppsättning färdigheter som kan användas över flera discipliner.

För att uppfylla kraven för införsel till en projektledare program måste du ha examen från high school. De allra flesta program kräver eftergymnasial utbildning, antingen en grundexamen från ett ackrediterat universitet eller en fyra år college diplom. Projektledare är inte ett specifikt studieprogram. Även om vissa program erkänna studenter utan eftergymnasial utbildning, måste dessa kandidater har betydande arbetslivserfarenhet att kvalificera sig. Arbetsbördan är mycket tung, och människor utan nödvändig forskning och studiefärdigheter kan kämpa.

Det finns flera olika personliga inlärningsstilar, allt från visuella och oberoende av hörsel-och grupp fokuserad. Lärstilar utvecklas i grundskolan och är baserade på en kombination av studieteknik, personlighet och kultur. Till exempel har antalet grupp fokuserade elever ökade i samma utsträckning som skiftet i pedagogik från rote lärande till grupp-baserat, interaktivt lärande.

När man bestämmer vilken inlärningsmetod du har är ganska lätt att göra. Helt enkelt tänka tillbaka på den sista formella utbildningen du var framgångsrika i. Tänk om strukturen för kursen, inlämningsuppgifter och undervisning stil. Även om det är små förändringar i stil när vi åldras och har bredare erfarenheter, förblir vår viktigaste styrka konsekventa i hela vårt liv.

Klockan engagemang som krävs av projektledaren programmet varierar kraftigt. Det finns krasch kurser, komprimerad, intensiv program samt fleråriga program. Tänk om din nuvarande schema och bestämma hur mycket tid du har till förfogande att delta i lektioner, komplett läxor, och se kursmaterial. I genomsnitt kommer varje kurs krävs 10 till 15 timmar hängiven insats varje vecka. Titta på ditt schema för år för att avgöra vilket alternativ som fungerar bäst för dig.

Kostnaden för de flesta program projektledare från $ 600 till $ 900 amerikanska dollar (USD) per kurs. Prata med din arbetsgivare att avgöra om den har en undervisning undantag eller rabatt program tillgänglig för personalen. Många arbetsgivare kommer att betala en del av kursen kostnader beroende av en avslutad karriär som rör utbildning. Tänk på att dessa kostnader normalt redovisas som en skattepliktig förmån i slutet av året.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.