Hur väljer jag det bästa marinbiologi program?

Det finns ett brett utbud av marin biologi program i USA och andra länder runt om i världen, som Australien, Bermuda, Grekland, Indien, Mexiko, Kanada och Finland. Vissa är inriktade på högstadiet och gymnasieelever, medan andra är inriktade på utbildning av studenter. Dessutom finns det några marinbiologi program för vuxna, också.

Vissa människor vet vid mycket unga år att de vill lära sig mer om jordens hav varelser och deras livsmiljö. Lyckligtvis finns det flera sommarläger som är särskilt utformade för elever åldrarna 12-18. Det är upp till den enskilde studenten och hennes familj att titta på alla marinbiologi program och välja vilken väg de vill ta. Till exempel erbjuder ett program huvudsakligen akademisk utbildning i ett klassrum typ inställning, medan ett annat program omfattar dykning och kurser segling, också. Vissa marinbiologi program fokuserar på ekologi och bevarande av korallrev, medan andra lära eleverna hur samla in prover och data från djupare hav vatten.

För att bli en marinbiolog, måste studenter vidta lämpliga klasser. Program finns på flera högskolor och universitet över hela världen. Vissa erbjuder examen i marinbiologi, medan andra bara erbjuder ett fåtal kurser inriktad på marin biologi. I de flesta fall, studenter som söker till marinbiologi program bör söka efter en skola där både en magisterexamen och en doktorsexamen erbjuds i ämnet. Ett bra program i marinbiologi kommer att erbjuda både undervisning i ett klassrum inställning och praktisk utomhus laborationer, t. ex. en termin till havs.

Ibland vuxna vill lära sig mer om marint bevarande och biologi. Program för vuxna brukar ta en vecka och fokusera på ett brett spektrum av frågor, från den biologiska mångfalden i haven till marina-baserade fotografi. Ibland kan en lokal akvarium kommer att erbjuda en enda dag för vuxna eller hela familjer-med fokus på marin forskning också.

Det är ett program i marinbiologi för varje typ av person, oavsett om hon är intresserad av att lära några grunderna om marin ekologi, få en djupare förståelse av marina bevarande, eller hopp om att göra karriär av marinbiologi. När en noggrann genomsökning av alternativen är färdig, hitta den perfekta passform är enkel. Med så många typer av marin biologi program, finns det något för alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.