Hur väljer jag det bästa kollegiet efterlevnad?

Det finns fyra nödvändiga steg för att välja de bästa college brottsbekämpning: check för ackreditering, prata med tidigare studenter, över utbildningsprogram och kontrollera examen sysselsättningsstatistiken. En brottsbekämpning College erbjuder utbildningsprogram för poliser, korrigeringar anläggningar personal och officerare säkerhet. Brottsbekämpande skolor kan vara en del av större gemenskap och högskolor karriär, eller fristående skolor, som sponsras av en viss brottsbekämpande organ.

Människor som har en stark önskan att hjälpa andra, engagemang, självdisciplin, och fysiskt friska rapport största nöjda med brottsbekämpning college. De program som erbjuder denna typ av utbildning är oftast ganska intensiv och kan vara hotfull. Syftet med denna atmosfär är att tillåta människor att avgöra tidigt i processen om de har denna typ av arbetsmiljö. Brottsbekämpande karriär innebär en hög grad av interaktion med människor, av vilka några kan vara hotfull.

När du väljer ett college brottsbekämpning, är det viktigt att se till att den är ackrediterad. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Den akademiska och administrativa program jämfört med en miniminorm att säkerställa konsekvens i affärsmetoder. Endast som avslutas vid en ackrediterad institution kan överföras till andra postgymnasiala utbildningsinstitutioner.

Det bästa sättet att bedöma kvaliteten i ett brottsbekämpande högskola är att prata med tidigare studenter. Titta på gradering bilderna för skolan och kontaktpersoner som gick tre till fem år sedan. De flesta människor är mycket glada att diskutera sina erfarenheter i en utbildning skolan. Har en viss uppsättning frågor som rör betydelsen av utbildning, beredskap, något område av utbildning svaghet och helhetsintryck av skolan. Vara direkt, artig och respektfull av tiden, och se till att tacka dem för deras hjälp.

Titta på de erbjudna kurser och jämföra de alternativ mellan olika högskolor brottsbekämpning. Första året kurser kommer att vara mycket lika, men mer senior år kan erbjuda specialiserade program som ger mervärde för den totala utbildningen och ger dig möjlighet att söka till kräver unik kompetens. Kontrollera namnen på lärare och se över sin totala kompetens och akademiska referenser.

Alla postgymnasiala institut förvarar examen sysselsättningsstatistiken. Dessa rapporter spåra statusen för utexaminerade tre, sex och 12 månader efter examen. Ingår i dessa rapporter krävs uppgifter om position titel, ingångslön, heltid eller deltid, permanent eller kontrakt jobb, och relevans för utbildning. Denna information ger en bra bakgrund för de typer av möjligheter akademiker kan uppnå och vad du kan se fram emot efter examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.