Hur väljer jag det bästa dom Reporting skolor?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer domstolen att rapportera skolor: utrustning, antagning krav, ackreditering, och fakulteter. Domstolen rapportering skolan kan organiseras i en större gemenskap högskola eller erbjudas som ett online program. En domstol reporter är en tjänsteman vid domstolen, som ansvarar för överföring av dialogen mellan advokater, domare och vittnen när domstolen sammanträder. Deras roll ger den enda officiella spår av de uttalanden som gjorts i domstol.

Alla domstol rapportera skolor bör ha minst två olika typer av domstolar rapportering utrustning till förfogande för studerande användning. Detta innefattar röststyrd och en stenograf maskin. En domstol reporter använder speciell utrustning som en del av sitt arbete och det är viktigt att ha erfarenhet av denna utrustning före graderingen. Kontrollera genomsnittliga klasstorleken för att du kommer att få tillfälle att öva med denna utrustning.

För att uppfylla kraven för införsel till domstol rapportering skolan, måste du ha high school kurser i programvara, teknik och engelska. De bästa skolorna ligger vanligtvis i en stor stad, nära till rättssalen. Välj en skola i en stad du vill arbeta i. Detta gör att du kan maximera anslutningar du gör under tiden i skolan för att hjälpa dig i din karriär.

När man tittar på domstolen att rapportera skolor, se till att skolan är ackrediterad. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

De flesta domstol rapportera skolor ger biografier av instruktörer på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter och tillhörande praktik. Recensera denna information för att säkerställa att lärarna är kvalificerade för.

Om du väljer att använda en online-skolan, alla samma överväganden, men det är också viktigt att kontrollera om det ger några möjligheter arbetsförmedling. Denna typ av erfarenhet är mycket användbart när man söker arbete efter uppgraderingen. Många domstolar endast använda certifierade domstol reportrar. Det är därför svårt att få relevanta erfarenheter om det inte ordnas genom en utbildning skola.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse som en domstol reporter har utmärkt förmåga att lyssna, utmärkt stavning och grammatik och trivs med att arbeta självständigt. Många av de kunskaper som lärs ut i domstol rapportering skolan kan tillämpas på andra yrken, till exempel spela in transkribera eller en frilansande karriär som en minut aktörer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.