Hur väljer jag det bästa biokemi avdelningen?

Det finns två typer av biokemiska avdelningar finns på postgymnasial nivå: forskning och undervisning. De forskningsprogram är normalt finansieras av offentliga myndigheter och utanför beviljande organ, vilket ger möjlighet att undersöka specifika funktioner eller ämnen. Dessa forskningsprojekt är oftast flera år och omfatta ett brett spektrum av specialister, allt från biologer till zoologer.

En biokemi avdelning som fokuserar på att ge undervisning på grundnivå och avancerad nivå är normalt bemannat med en rad professorer och instruktörer kontrakt. Utbyte av kunskap och utveckling av forskningsutrustning färdigheter är det primära fokus för dessa typer av avdelningar. Biokemi klasser finns på både grundnivå och avancerad nivå. De är ofta nödvändiga för en rad olika program och kan även erbjudas som en vetenskap Valfri för studenter i icke-vetenskapliga program.

Det bästa biokemi Avdelningen innefattar en rad olika instruktions möjligheter på många olika nivåer. Biokemi är en stiftelse vetenskap disciplin och en levande, växande Institutionen ger kurser som tilltalar ett stort antal elever, att sprida kunskap till en bredare gemenskap. Leta efter en avdelning med ett aktivt uppsökande program och det kommer att få särskild tid och resurser för att utöka tillgången till detta område.

En biokemi Avdelningen finns i en lång rad universitet, högskolor och högskolor karriär. Ämnet biokemi ägnas åt att utforska betydelsen av kemiska reaktioner i biologiska system. Ett utmärkt exempel på biokemi i handling är upptäckten att magsår orsakas av en särskild bakterier i magen. Läkemedel som behandlar denna bakterie sår bota mage.

Forskning möjligheter är avgörande för fortsatt framgång för ett biokemi avdelning. När man jämför avdelningar, titta på antalet bidrag som beviljas under de senaste två åren, det totala antalet ansökningar och antalet på varandra följande forskningsprojekt pågår. Titta på bredden av ämnen i publicerad forskning, producerade specialområden, och kvaliteten på arbetet.

En biokemi Avdelningen lär en kombination av teori och praktiska färdigheter. Ta dig tid att ställa frågor och få så mycket kunskap som möjligt. Det bästa biokemi Avdelningen ingår tillgång till laboratorieutrustning och förmåga att genomföra experiment.

Forskning inom naturvetenskap är en mycket konkurrensutsatt bransch och ger nödvändiga finansiella medel för att främja studier av biokemi. Bidrag och forskningsmedel är tillgänglig från ett stort antal nationella och internationella, kommersiella, välgörande, och statligt finansierade myndigheter och organisationer. Ansökan krav, tidsramar, tyngdpunkter och stödbelopp som varierar kraftigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.