Hur väljer jag det bästa arbetet Kemiingenjör?

Det finns ett brett utbud av möjligheter till kemiingenjör arbete, från tillverkning till undervisningen. Alla har olika meningar om deras ideal arbetsmiljö och jobb. Många samråda med karriär rådgivare eller psykologer för att hjälpa dem att hitta det bästa arbete kemiingenjör. Det finns tre huvudsakliga punkter som hjälper dig i denna process: personlighet, motivationsfaktorer, och risknivå.

Den allra första du ska göra när vi letar efter de bästa kemiingenjör arbete är att skriva ner vad motiverade du att bli en kemiingenjör i första hand. Börja med en lista över dina favorit kurser i skolan. I kemiteknik, ett arbete delas upp i akademiska eller ansökan baserad. Granska de projekt som verkligen fångat ditt intresse och eventuella aktiviteter som hjälpt till att underblåsa ditt intresse för detta område för att se var dina intressen ligger.

Tänk om din personlighet, och vilken typ av arbete du skulle vara bäst lämpad för. Många karriär rådgivare använda Myers-Briggs ® test för att avgöra din kärna personlighetsdrag. Detta test är tillgänglig på Internet och i böcker på ditt lokala bibliotek. Titta på detta verktyg som bara ett av många ledtrådar för att hjälpa dig hitta de bästa arbete kemiingenjör.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns något rätt eller fel svar på ett personlighetstest. Alla typer av personligheter är skyldiga att göra en samhällstjänst. Förstå din egen personlighet kan hjälpa dig att välja en miljö där du kan prestera ditt bästa. Till exempel, de flesta kemiska tekniker detalj-orienterade människor som tycker om att arbeta med objekt mer än att arbeta med människor. Detta är inte en brist, men gör det möjligt att slutföra den långa timmar av ensamarbete som krävs på detta område.

De faktorer som motiverar oss inte tenderar att förändras mycket när vi åldras. Dessa drivrutiner är baserade på vår personlighet och är ofta knutet till vårt belöningssystem. Till exempel skulle en kemiingenjör troligen att nå större tillfredsställelse från att lösa ett problem än att göra ett tal. Ett nära match mellan motivation och ökar belöna våra graden av arbetstillfredsställelse.

Det bästa arbete kemiingenjör är en som ger en acceptabel risknivå. Alltför stor risk gör det svårt att fokusera och kan skapa för mycket tryck. En risknivå som är för låg inte uppmuntrar kreativitet och personlig tillfredsställelse. Tänk på din riskprofil och hitta en position som ger en lämplig risknivå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.