Hur väljer jag det bästa Tandhygienist skolor?

Det finns fyra punkter som krävs för att välja den bästa tandhygienisten skolor: hitta en ackrediterad skola, lärare kvalifikationer, forskarstuderande program och examen sysselsättningsstatistiken. Tandhygienister är en medlem i tandhälsa tjänster team. De är ansvariga för rengöring av tänder, inspektion tandkött, ta bort tandsten och ger råd om god oral hälsa.

Examen från tandhygienist skolor kan hitta arbetstillfällen i en tandläkare kontor. Vissa stater har ändrat lagen så att tandhygienister att öppna egen praktik, som erbjuder tänder städtjänster till allmänheten. Förändringen har mötts av positiv feedback och kan utvecklas i framtiden till fler platser.

För att uppfylla kraven för införsel till tandhygienisten skolor, en kombination av high school kurser och en personlig intervju krävs. Den erforderliga gymnasiet kurser omfattar biologi, kemi, engelska och klasser dator. Syftet med den personliga intervjun är att avgöra personens lämplighet för detta yrke. Som en tandhygienist, är en stor del av tid med patienter. Det är viktigt att vara både noggrann och vänlig.

Den första punkten för att kontrollera med tandhygienist skolor är ackrediteringen status. En ackrediterad skola har inspekterats av en oberoende tredje part. Undersökningen omfattar både administrativa och akademiska politik. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av certifiera och licensiera styrelser. Ackrediterade skolor har även möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursledare. De flesta skolor ger tillgång till biografier av utbildningen instruktörer. Kontrollera akademiska meriter och arbetslivserfarenhet av instruktörer. Leta efter instruktörer med nyligen arbetsplatspraktik, eller anslutningar till branschen genom medlemskap i föreningen styrelser och andra utskott. Det är mycket viktigt för kursansvariga att ha en klar förståelse för vad som för närvarande krävs på arbetsplatsen.

Titta forskarstuderande intyg eller program som erbjuds av tandhygienist skolor. Dessa program är oftast fokuserar på ett specifikt ämne eller typ av kund. Vanliga intyg innehålla tandhälsa hos äldre, identifiering av mun cancer, och pediatrisk oral hälsa. Dessa intyg hålla dina kunskaper aktuella och kan erbjudas till en rabatterad kostnad om du gjort din tandhygienist utbildning på samma skola.

Alla eftergymnasiala läroanstalter hålla reda på forskarnivå sysselsättningsstatistiken. Dessa register samlas in av tandhygienist skolor tre, sex och 12 månader efter examen. Ingår i dessa rapporter är ingångslönen, position titel, heltid eller deltid, avtal eller fast tjänst och relevansen av utbildning för positionen. Denna information ger en korrekt bild av sysselsättningsmöjligheter tillgängliga för akademiker och ingångslönen intervall som du kan förutse efter examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.