Hur väljer jag det bästa Samhällskunskap kursplanen?

Välja den bästa sociala studier läroplanen är viktig. Noggrannhet på sina ställen, är datum och kartor avgörande för korrekt inlärning. Se till att lektionen läroplanen du väljer är skriven av en kvalificerad expert på området för sociala studier. Curriculum designers har normalt en doktorsexamen eller magisterexamen, så du bör även kontrollera kursen författarens pedagogiska meriter. Förutom kvaliteten på materialen, bör du välja ett samhällsorienterande ämnena läroplan som är relevant för de behov och förmåga studenter som ska lära sig det.

Hemundervisning samhällskunskap läroplan bör täcka ett brett spektrum av ämnen som involverar många delar av världen, både historiska och aktuella händelser. I allmänhet bör eleverna lära sig om världens olika länder och kulturer. Om avancerade sociala studier läroplanen behövs, söka anrikat information från ämnen som filosofi, sociologi och religioner världen.

Curriculum bör väljas på ett adekvat sätt förbereder för tester. Varje enhet ska ha översyn frågesporter. I förhören skall utgöra material som kommer att täckas på större prov i kursen. Text böcker bör ha lättläst, saklig avsnitt som tydligt kommunicera information. Samhällskunskap läroböcker som även inkluderar projekt för ytterligare reflektion kan bidra till att förbättra elevernas kritiska tänkande.

Samhällskunskap bör bredda student synpunkter och öppnar nya världar för upptäckt. Bra samhällskunskap läroplanen presenterar fakta på ett sätt som elever kan använda resonemang färdigheter för att tänka mer på vad fakta betyder. Till exempel kan konstaterar i slutet av ett kapitel om Afrika be eleverna varför vissa grödor odlas i vissa delar av världen, men inte andra. Denna typ av läroplan tenderar att inspirera studenter frågor och diskussioner och skapa anrikning av information i läromedel.

Du kan balansera goda sociala studier läroplan med ett urval av böcker som täcker ämnen i kursen. Geografi-inspirerade DVD klassen kan titta på för att verkligen se olika delar av världen blir utmärkta tillägg. Det grundläggande syftet för de samhällsorienterande ämnena är att hjälpa studenter att förstå världen och dess sociala system. Utforska snarare än att döma beteende i olika delar av världen kan leda till större global förståelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.