Hur väljer jag det bästa Oftalmologi universitet?

Det finns fem punkter att beakta när man väljer den bästa oftalmologi universitet: ackreditering, klinik tid, utrustning, antagning krav och fakulteter. En oftalmologi universitet är vanligtvis en del av ett större universitet, och erbjuder forskarnivå program i oftalmologi, samt specialiserade kurser för andra program. Det bästa oftalmologi universitetet är anslutna ögonsjukhus, forskningsinstitut och akut ögonvård centrum.

När du letar efter en oftalmologi universitet, till första objektet kontrollen ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part som har undersökt sin akademiska och administrativa åtgärder. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av certifiera och licensiera styrelser. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. En ärlig granskning av din high school märken, grad av ansträngning och engagemang är en stark indikator för att hjälpa dig att avgöra vilken skola som är bäst för dig. Välj en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik.

Det bästa oftalmologi universitet bör ha ett brett sortiment av utrustning till förfogande för studerande användning. Förutom den senaste ögonvård utrustning, denna typ av skola normalt organiserar en ögonkliniken. Kliniken är tillgänglig för patienter som inte har råd med en ögonläkare. Detta ger en unik möjlighet att se patienter och många skolor driva forskningsprogram och studier av denna typ av klinik.

För att uppfylla kraven för införsel, måste du ha genomgått en grundexamen och i vissa fall, medicinska skolan. För att bli en ögonläkare, måste de sökande få en kandidatexamen, komplett vårdlinje, och fyra års forskarutbildning genom en oftalmologi universitet. Antagning till dessa program är baserade på varumärken, kurser och områden av intresse i din läkarexamen.

Om du tittar på de bästa oftalmologi universitet i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Dessa skolor kräver ofta eleverna att ha en kombination av höga betyg och rekommendationsbrev från tidigare medicinska skolan professorer. Läkare gäller vanligtvis oftalmologi universitetet för att slutföra den sista delen av utbildningen. Dessa skolor anordnar också stipendier och möjligheter forskning för ögonläkare som vill satsa på klinisk forskning.

De flesta oftalmologi universitet ger biografier av deras lärare eller handledare på sina webbplatser. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Läs deras senaste publicerade verk att lära sig om sina specialområden och bestämma vilken skola erbjuder möjligheter till forskning som du är intresserad


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.