Hur väljer jag det bästa Lifeguard kurser?

Att vara en livräddare är inte en lätt uppgift. Det kan låta som kul att få betalt för att ströva omkring i baddräkt hela dagen, men badvakter har ett enormt ansvar för att hålla en badplats säkra för alla besökare. Om du är i marknaden för en badvakt intyg, är det första steget att välja den bästa badvakt kurser för att utveckla de kunskaper du behöver för att lyckas på jobbet.

Strandvakterna måste kunna tillämpa den livräddande teknik som de undervisas i hög spänning situationer. Om du vill veta om den bästa utbildningen i ditt område, är det en bra idé att prata med lokala badvakter. Badvakter finns på lokal simbassänger samt på stranden och närliggande parker vatten. Talking till tillsynsmyndigheterna av dessa platser är också bra, eftersom detta kommer att identifiera dig som någon som är allvarligt intresserad av jobbet.

När man frågar om de bästa badvakt kurser, vill du veta om det är specifika kurs kvalifikationer att badvakter behövs för att få sina arbeten. Det är också en bra idé att fråga vilka ämnen som ingick i en viss kurs. Till exempel är det bra att veta att livräddare utbildning kommer du att förväntas trampa vatten i fem minuter medan du håller en tegelsten med båda händerna ovanför vattnet.

När du har fått några förslag från lokala badvakter, är det viktigt att forskningen alla dina tillgängliga alternativ. Internet är ett fantastiskt verktyg som kan användas i ditt sökande efter den bästa livräddare utbildningar. Du bör kunna ta reda på om olika kurser som erbjuds i ditt område, liksom när och kostnaderna för klasserna. Ackreditering erbjuds av organisationer som Röda korset och visar att utbildning anses vara av hög kvalitet.

Kom ihåg att alltid se över kursplanen för kursen innan du accepterar att betala anmälningsavgifter. Det bästa livräddare kurser lär följande färdigheter: första hjälpen, HLR (hjärt-lungräddning) och AED (automatisk extern defibrillering). Klasserna bör ha demonstrationer gett så att studerande kan inte bara praktiken de förfaranden, men också titta på dem görs på rätt sätt. Det bästa livräddare utbildningar bör också ge en möjlighet att utveckla färdigheter såsom simning under lång tid, simma långa sträckor, hämta tunga vikter från botten av poolen i en viss tid, och dra antingen dummies eller riktiga människor från poolen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.