Hur väljer jag den bästa träningen Logopedernas?

Det finns fyra saker att tänka på när de söker den bästa talterapi utbildning: utbildning, ackreditering, fakultet kvalifikationer och klasstorlek. Tal terapi utbildningen är tillgänglig från universitet, högskolor och skolor på nätet. Nivån på kursmaterial varierar kraftigt beroende på målgruppen. När du väljer en kurs, ta dig tid att tänka på ditt motiv och hur du tänker tillämpa kunskapen.

Det finns en mängd olika nivåer för talterapi utbildning. Kurser på grundnivå kan ingå i en examen i tal språk patologi, eller en möjlighet för ett socialt arbete, undervisning eller psykologi examen. På magisternivå, kurserna är ganska detaljerade, behandla specifika teorier och begrepp på en mycket hög nivå.

Förhoppningen är att alla elever har läst kursbeskrivningen och har möjlighet att slutföra det arbete som krävs. Efter avslutad denna typ av program kan kandidaterna arbeta som logoped. På högskolenivå, är denna utbildning mycket praktisk, utformade för att ge tekniker för att hjälpa logoped arbetar med kunder.

När du väljer en kurs talterapi är det mycket viktigt att läsa både kursbeskrivningen och den rekommenderade förutsättningar. Denna information är till stor hjälp när man beslutar om kursen är på rätt nivå av skicklighet att uppfylla dina krav. Förutsättningar får inkludera en särskild kurs eller en hel examen. Även om de flesta skolor kan du anmäla dig till en kurs, oavsett förutsättningar, ytterligare ansträngningar för att lära sig det material som omfattas i kursen.

När du letar efter ett tal utbildningsprogram, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Dessutom kan ackrediterade skolor erbjuder studenter tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Alla talterapi utbildningsprogram bör undervisas av en verifierat expert. Detta kan innefatta en logoped, tal patolog eller en neurolog. Den akademiska meriter är mycket viktiga, eftersom materialet används som underlag för diagnos och behandling av talsvårigheter. Leta efter de typer av forskning och publikationer att lärarna har offentliggjort att få en bättre förståelse för deras fokus.

Små klasstorlek är bäst för en talterapi utbildning, eftersom den tillåter instruktören att arrangera en serie interaktiva aktiviteter. Eleverna arbetar i par eller grupper, pröva olika tekniker för att hjälpa patienter med deras tal frågor. Ju mindre klasstorlek, desto mer uppmärksamhet instruktören kan ge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.